Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.MEDİCAL Park Antalyaspor Yönetim Kurulu, şehit olan 3 polis memuru için başsağılığı mesajı yayınladı.

06.10.2012 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Foto: Maç fotoları, başkan ve hoca kelle

==============

Başsağlığı mesajı

MEDİCAL Park Antalya spor Yönetim Kurulu, şehit olan 3 polis memuru için başsağılığı mesajı yayınladı. Başkan Hasan Akıncıoğlu imzalı mesajda şöyle denildi: "Antalya TRT Caddesi'nde devriye görevi yapan polis ekiplerine ateş açılması sonucu 3 polisimizin şehit olduğunu büyük teessür ile öğrenmiş bulunuyoruz. Şehit polislerimize Allah'tan rahmet, Şehitlerimizin ailelerine ve Emniyet Teşkilatı'mıza başsağlığı diliyoruz."

Fotosuz

==============

Şimşek'te milli gurur

MEDİCAL Park Antalyaspor'un 2 genç ve yetenekli futbolcusu Ömer Şişmanoğlu ve Murat Duruer A2 milli takıma çağrıldı. Uluslararası Challenge Trophy Turnuvası kapsamında Galler A2 Milli Takımı ile deplasmanda oynayacak olan A2 Milli Takım'da yer alacak Ömer ve Murat Şimşek'in gururu oldu. Aday kadroya davet edilen Ömer Şişmanoğlu ve Murat Duruer, 11 Ekim Perşembe günü saat 18.00'de, İstanbul Polat Renaissance Otel'deki kampa katılacak. 2 grupta toplam 8 takımın katıldığı turnuvadaki son grup maçı olan Galler karşılaşması 16 Ekim Salı akşamı TSİ 20.00'de Port Talbot kentindeki GenQuip Stadyumu'nda oynanacak. A2 Milli Takımımız, International Challenge Trophy'deki ilk maçında Norveç ile 1-1 berabere kalmış, 29 Şubat 2012'deki ikinci maçta ise Estonya'yı Adana'da 5-0 yemişti.

Foto: Ömer Şişmanoğlu ve Murat Duruer hareketli fotosu

==============

Alanya'nın zor maçı

Turuncu yeşilliler deplasmanda oynayacakları Kırklareli karşısında gülmek istiyor

SPOR TOTO 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Alanyaspor 5'inci hafta karşılaşmasında bugün Kırklarelispor'a konuk olacak. Kırklareli Atatürk Stadı'nda saat 15.00'te başlayacak maçı Sinan Cem İyihuylu yönetecek. Ligde şu ana kadar oynadığı 2 deplasman maçından da puansız dönen turuncu yeşilli takım, bugünkü karşılaşmadan 3 puanla dönmeyi hedefliyor. Alanyaspor Sportif Direktörü Ali Haydar Durusoy, bu haftaya iyi hazırlandıklarını ve sezonun ilk deplasman galibiyetini alacaklarına inandığını söyledi.

ALANYASPOR STORE

Çamlıdere Şekerspor galibiyetinin de takım üzerinde moral ve motivasyon anlamında olumlu etki yaptığını belirten Durusoy, "Takımımız her geçen gün daha iyi görüntü veriyor. Hafta başından itibaren yapılan antrenmanlarda oyuncularımızın istekli oluşu bizi bu maç öncesi umutlandırıyor. Sezonun ilk deplasman galibiyetini bugünkü maçtan alacağımızı ümit ediyorum" dedi. Alanyaspor Kulübü'nün eski otobüsü ise 'Alanyaspor Store' adlı seyyar satış mağazası olacak. Alanyaspor Pazarlama ve Satış Komitesi Başkanı Mehmet Güler'in üstlendiği çalışma gelecek ay tamamlanarak hizmete girecek.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Alanyasporlu futbolcular - Ali Haydar Durusoy

==============

Fethiye puan arıyor

SPOR TOTO 2'inci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Fethiyespor, bugün zorlu deplasmanda Faturavizyon Kahramanmaraş'la karşı karşıya geliyor. 12 Şubat Stadı'nda saat 15.00'te başlayacak karşılaşmayı Ferhat Kestanlıoğlu yönetecek. Fethiyespor'da sakatlığı düzelen Emre Yıldırım'ın görev alıp almayacağı maç günü belli olacak. Lacivert beyazlı takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Teknik Direktör Erkan Sözeri, zor deplasmandan puan ya da puanlarla döneceklerini iddia etti.

Fotosuz

-------------------

3'ÜNCÜ LİG'DE BUGÜN

-------------------

Diyarbakır- Tekirova Bld.

Sandıklı-Anadolu Üsküdar

M.Evrenseki-Aydınspor

Emrespor-Mardinspor

SPOR TOTO 3'üncü Lig'de mücadele eden temsilcilerimizi zor maçlar bekliyor. Geçen hafta kupadan elenen Tekirova Belediyespor bugün deplasmanda Diyarbakır Belediyespor'a konuk oluyor. Seyrantepe Spor Kompleksi'nde saat 15.00'de başlayacak karşılaşmayı Serkan Bal yönetecek. Sandıklıspor kendi evinde Anadolu Üsküdar 1908'le karşı karşıya gelecek. İlçe Stadı'nda saat 15.00'te başlayacak maçın hakemi Hasan Avcı. 2 ve 3'üncü Grup'taki diğer temsilcilerimiz Manavgat Evrenseki, grubun tecrübeli takımı Aydınspor'u ağırlayacak. Evrenseki Stadı'nda saat 15.00'te başlayacak karşılaşmayı Hüdaverdi Savcı yönetecek. Emrespor ise Mardinspor'la Isparta Atatürk Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Saat 15.00'te başlayacak karşılaşmayı Serkan Önsal yönetecek.

Fotosuz

==============

Manyaslı 2'nci oldu

TÜRKİYE Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu'nun düzenlediği Dünya Şampiyonası seçmelerinde büyükler body fitness açık siklet yarışmasında Antalya'yı temsil eden Güneş Manyaslı, Türkiye 2'ncisi olmayı başardı. Yaklaşık 13 senedir profesyonel sporcu olan Manyaslı, lisanslı ve ikinci kademe fitness antrenorü olarak Antalya'da bir çok kulüpte görev yaptı. Aldığı dereceyle gurur duyan Manyaslı, herkesi spor yapmaya davet ettiğini söyledi.

Özellikle vücut geliştirmenin sağlık açısından büyük faydaları olduğunu belirten Güneş Manyaslı, "Kalbin çok daha sağlıklı çalışmasına yardımcı olur, vücudun dayanıklılık kapasitesini arttırır, ileri yaşlarda meydana gelen kas erimesini bir takım eklem rahatsızlıklarını önler. Metabolizmanın atletik yapılaşmasına yardımcı olur selülit ve kilo verme problemlerini yok eder. Ayrıca duruş bozukluklarını gideren en iyi spordur" dedi.

Foto: Manyaslı'nın fotosu. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement