Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.Kırmızı beyazlı futbolcular, Fenerbahçe yenilgisinin ardından izne üzgün çıktı.

18.03.2013 12:24

Foto: Maç fotaları, Mehmet Özdilek

===

Promise Isaac Amerika'ya, Lamine Diarra da eşiyle Sırbistan'a gitti

Buruk izin

Kırmızı beyazlı futbolcular, Fenerbahçe yenilgisinin ardından izne üzgün çıktı. Takım, perşembe akşamı saat 18.00'de Hasan Subaşı Tesisleri'nde toplanacak.

ANTALYASPORLU futbolcular, perşembe akşamı yeniden buluşmak üzere izne çıktı. Kırmızı beyazlı takımın yabancı oyuncuları Promise Isaac Amerika'ya, Lamine Diarra da eşiyle birlikte Sırbistan'a gitti. İsmail Aissati 4 günlük izni Hollanda'da, Nikola Ziziç Hırvatistan'da, Petr Janda da Çek Cumhuriyeti'nde geçirecek.

SAMMY TÜRKİYE'DE KALDI

Kaleci Sammy Ndjock da arkadaşlarıyla birlikte Türkiye'nin turistik bölgelerini gezecek. Teknik Direktör Mehmet Özdilek İstanbul'a, antrenör İlker Kıreker de yeni doğan bebeğiyle vakit geçirmek üzere Ankara'ya gitti. Diğer oyuncular da 4 günlük izni memleketlerinde geçirmek üzere Fenerbahçe maçından sonra dağıldı.

Ahmet GEVEN/ANTALYA, (DHA)

Fotosuz

--- KUTU ---

Sponsora teşekkür

Antalyaspor Yönetim Kurulu, Başkan Hasan Akıncıoğlu imzasıyla yayımladığı mesajda, Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda pazar akşamı oynanan Fenerbahçe maçında catering sponsorluğunu üstlenen Porto Bello Hotel yönetimine teşekkür etti. Başkan Akıncıoğlu, misafir takım ile VIP Tribünü'nde ikram sponsoru olan otelin yönetim kurulu başkanı ile tüm çalışanlarını örnek davranışlarından dolayı kutladı.

===

Sutopunda ODTÜ'yü yendik

MEDİCAL Park Antalyaspor Sutopu takımı, Antalya'da havuz olmadığı için İstanbul'da karşılaştığı ve Ankara ODTÜ'yü 13-6 mağlup etti. Antalyaspor aldığı bu galibiyetle kazandığı maç sayısını 3'e çıkartırken, Avrupa Kupaları'na gitme mücadelesi içerisinde yer aldı. Ankara'da oynanan ilk maçta 10-8 mağlup olan kırmızı beyazlı takım, rövanşta 13-6 galip gelerek ikili averajda da rakibinin üstünde yer aldı. Antalyaspor Sutopu takımının gollerini Turgut, Mehmet Denli, Tarkan (2), Mahmut Kefeli (3), Onur Gülsoy (6) kaydetti.

Fotosuz

===

Alanya çıkış arıyor

Son 4 maçtan sadece 1 puan çıkaran turuncu yeşilliler, Eyüpspor deplasmanından da eli boş döndü.

ALANYASPOR irtifa kaybediyor. Son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla zirve yarışından uzaklaşan Alanyaspor'da düşüş sürüyor. Kırklarelispor, Bayrampaşa ve Anadolu Selçukluspor'dan sonra Eyüpspor'a da mağlup olan turuncu yeşilliler, ligde 7'nci sıraya geriledi. Eyüpspor maçında takımı yalnız bırakmayan yöneticiler ve yaklaşık 30 kişilik taraftar, İstanbul'dan üzgün döndü.

Teknik Direktör Ali Haydar Durusoy, iyi başladıkları ve çok sayıda gol pozisyonu buldukları maçtan puansız ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi. Maçın ilk 20 dakikasında 3 net gol şansından yararlanamadıklarını belirten Durusoy, "İlk golü kişisel hatadan dolayı yedik. İlk yarıda direkten dönen topumuz var. Ünal, Semavi ve Kazım ile yüzde 100'lük gol pozisyonlarından yararlanamadık" dedi.

Maçın 2'nci yarısına beraberliği sağlamak için atak başladıklarını dile getiren Durusoy, "Kaleci Kadir'in uzaklaştırmak isterken kısa düşen top kalemizde 2'nci gol oldu. Daha sonra oyun sistemini de değiştirerek rakip kaleye yüklendik, ancak skoru değiştirecek golü bulamadık. Futbolda 'atamayana atarlar' kuralı bu maçta da tekrarlandı. Artık sahamızda oynayacağımız Yeni Malatyaspor maçını düşüneceğiz" diye konuştu.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Alanyasporlu futbolcular, taraftar ve yöneticiler

===

Oğuzhan evde yok

BÖLGESEL Amatör Lig (BAL) 7'nci Grup'ta mücadele eden Bucak Oğuzhanspor, saha ve seyircisi önünde oynadığı maçta Sarayköyspor'a 2-0 yenildi. İlçe stadındaki karşılaşmaya her iki takım da hızlı başladı. Sarayköyspor ilk yarıyı Berk ve Harun'un golleriyle 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda oyuna ortak olan ve sağlı sollu geliştirdiği ataklarla gol arayan Bucak Oğuzhanspor'un çabaları skoru değiştirmeye yetmedi ve maç ilk yarıda atılan gollerle sona erdi. Oğuzhanspor bu sonuçla 22 puanla 11'inci sırada yer aldı. Sarayköyspor ise puanını 39'a yükselterek 5'nci sıraya yükseldi. Bölgesel Amatör Lig 7'nci Grup'ta Denizli Kızılcabölükspor ise Yeşilovaspor'u 2-1 yenerek 54 puanla liderliğini sürdürdü. Bucak Oğuzhanspor gelecek hafta Muğlaspor'a konuk olacak.

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)

Foto: Kadro ve maç fotoları

===

Demreli gençler play-off'ta

DEMRE Belediyespor U16 Takımı, Batı Grubu'nda namağlup liderliğini sürdürüyor. Demre, Nisan ayında Antalya'da yapılacak play-off maçlarına katılmaya hak kazandı. Demreli gençler 8 takımın mücadele ettiği grupta oynadığı 14 maçın 12'sini kazanırken, 2 beraberlik aldı. Demre, topladığı 38 puanla aynı puanlı Kumluca Belediyespor U-16 takımı ile play-off'a katılmaya hak kazandı. Demreli gençler oynadıkları 14 maçta rakip kaleleri 67 kez havalandırırken, kalesinde 13 gol gördü. Antrenör Mustafa Şerment, "Gençlerimiz sadece aynı puana sahip olduğumuz Kumluca gençleri ile Demre'de 2-2, Kumluca'da 1-1 berabere kaldı. Diğer tüm maçları kazandı. Namağlup play-off'a gidiyoruz. Play-off maçlarında da iddialıyız. Geleceğin Demrespor'unu hazırlıyoruz" dedi.

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)

Foto: Maç fotoları, takım fotosu

===

Demrespor'dan Hasyurt'a yarım düzine

BATI Antalya'nın Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden iki takımının maçında Demre rakibine gol yağdırdı. 'Batı Derbisi' olarak da gösterilen Demrespor ile Hasyurt arasındaki karşılaşma, büyük mücadeleye sahne oldu. Demrespor sahadan 6-2'lik galibiyetle ayrıldı. Maça, Demre Belediyespor hızlı başladı. 18'inci dakikada Demrespor'dan Mehmet kornerden gelen topa vurduğu kafa şutuyla takımını 1-0 öne geçirdi. 28'inci dakikada Ramazan kazanılan penaltıyı gole çevirerek durumu 1-1 yaptı. 29'uncu dakikada Demrespor'dan İbrahim ilk yarının skorunu belirledi: 2-1.

54'üncü dakikada Memiş durumu 2-2'ye taşıdı. 70'inci dakikada Demrespor'dan Mehmet, ceza sahası yayı üzerinde attığı şutla takımını 3-2 öne geçirdi. 75'inci dakikada Osman skoru 4-2'ye taşıdı. 83'üncü dakikada Diabone Demrespor'u 5-2 öne geçirdi. 88'nci dakikada Mehmet, kendisinin üçüncü, takımının altıncı golünü attı ve maç Demre Belediyespor'un 6-2 galibiyetiyle sona erdi. Demre Belediyespor, aldığı bu galibiyetle puanını 27'ye çıkarttı. 14 puanlı Hasyutspor ise ligde kalmasını mucizelere bıraktı.

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)

Foto: Maç fotosu, takım fotosu

===

Serik tek golle geçti

ANTALYA Süper Amatör Küme'de mücadele eden Serik Belediyespor, saha ve seyircisi önünde ağırladığı Korkutelispor'u 75'inci dakikada attığı tek golle 1-0 yenerek haftayı 3 puanla kapattı. Serik İsmail Oğan sahasında oynanan maça iyi başlayan ev sahibi takım, ilk yarıda golü bulamadı. İkinci yarıda maça aynı tempo ile başlayan Serik Belediyespor, 75'inci dakikada Arif'in ayağından golü buldu ve karşılaşmadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

Foto: Maç fotosu - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement