Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (4)

Foto.Antalyaspor'da Fenerbahçe maçının hazırlıkları, idmanların dozu artarak sürüyor.

24.10.2012 12:48

Foto: Golleri atan futbolculardan bazıları, idman fotosu

--- KUTU ---

İşte golcüler

Uğur İnceman (3)

Promise Isaac (3)

Tita (2)

Diarra (2)

Ömer Şişmanoğlu (2)

İsmail Aissati 1

Emrah Başsan 1

--- KUTU ---

Fener hazırlığı

Antalyaspor'da Fenerbahçe maçının hazırlıkları, idmanların dozu artarak sürüyor. Uğur İnceman'ın dışında sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan kırmızı beyazlılar, Fenerbahçe maçının son taktik provasını yarın yapacak. Antrenmanlarda oyuncuların yüksek moralli olduğu gözlenirken, kaleci Hakan Arıkan'ın da milli takıma göz kırptığı ifade edildi. Antalyaspor hazırlıklarını pazar gününe kadar Hasan Subaşı Tesisleri'nde sürdürecek ve aynı gün İstanbul'a uçacak.

--- KUTU ---

Kodjo döndü

Geçen aylarda antrenmanda bayılarak hastaneye kaldırılan ve ardından tedavisi için ülkesine giden Xiavier Kodja döndü. 18 yaşındaki Kamerunlu futbolcu, uzun bir aradan sonra takımla birlikte antrenmanlara çıktı. Genç futbolcunun oldukça hırslı ve neşeli olduğu gözlendi. Yardımcı hocalar, Kodjo'nun son derece yetenekli olduğunu, Antalyaspor'a büyük katkı sağlayacağını, eski formuna kavuşması için biraz zamana ihtiyaç olduğunu ifade etti.

===

Büyükşehir Petkim'e bileniyor

Antalya temsilcisi, pazar günü İzmir'de Aliağa ile karşı karşıya gelecek.

BEKO Baketbol Ligi'ndeki temsilcimiz Antalya Büyükşehir Belediyespor, sezonun 3'üncü maçında pazar günü İzmir'de Aliağa Petkim'le karşı karşıya gelecek. Sezonun açılış maçında evinde Galatasaray'a 93-57 mağlup olan Antalya Büyükşehir, sezonun ikinci haftasında da Türk Telekom'a Ankara'da 1 sayı farkla 76-75 yenildi. Antrenör Altar Tunçkol, sezona kötü başlangıç yaptıklarını, Aliağa Petkim maçını kazanarak çıkışa geçeceklerini iddia etti. Hazırlıklarını cumartesi günü tamamlayacak olan Antalya Büyükşehir aynı gün İzmir'e gidecek.

Foto: Altar Tunçkol, basket fotosu

===

Alanyaspor, Selçukluspor maçında kırmızı kart gören Mutlu İlengöz'e verilecek cezaya itiraz edecek

Savunma hazır

ALANYASPOR'da hakem Murat Özcan'a tepki sürüyor. Anadolu Selçukluspor maçından puansız dönen turuncu yeşilli yönetim ve teknik heyet, faturayı hakem Özcan'a çıkardı. Eyüpspor maçı hazırlıklarına moralsiz başlayan turuncu yeşilliler, maçta kırmızı kart gören Mutlu İlengöz'e gelecek cezayla ilgili Futbol Federasyonu'na itirazda bulunacak.

Alanyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Mevlüthan Çavuşoğlu, maçın 15'inci dakikasında sarı kart bile gösterilmeyecek bir pozisyonda Mutlu İlengöz'ün haksız yere oyundan atıldığını öne sürdü. Çavuşoğlu, "Oyuncumuzun müdahale ettiği topun taca çıktığı net bir şekilde görülürken, hakem doğrudan kırmızı kart göstererek herkesi şaşkına çevirdi" dedi.

Turuncu yeşilli takım hazırlıklarını Zimbitlik Sahası'nda teknik direktör Armağan Turhan gözetiminde yapıyor. Eyüpspor maçının taktik hazırlığı ise bugün Oba Stadı'nda yapılacak.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Antrenmandan enstantane, Mevlüthan Çavuşoğlu

===

Fethiye'nin maçı Muğla'da

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Fethiyespor, önümüzdeki hafta ağırlayacağı Sarıyer ile Muğla Atatürk Stadı'nda oynayacak. Fethiye İlçe Stadı'nın bakımda olması nedeniyle Muğla'ya alınan karşılaşma saat 13.30'da başlayacak. Sarıyer maçı hazırlıklarını sürdüren lacivert beyazlı takımda tek hedef galibiyet. Fethiyespor, sezonun 10'uncu haftasındaki Bugsaşspor karşılaşmasını ise evinde oynayacak.

KUPADA RAKİP ALTAY

Fethiyespor, Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü turda Altay ile eşleşti. Kura çekimine seri başı olarak katılan Fethiyespor, Altay ile İzmir'de karşılaşacak. Maçlar ekim ayının son haftası oynanacak. Teknik direktör Erkan Sözeri, her iki kulvarda da yarışa hazır olduklarını, ellerinden geleni yapacaklarını ve Fethiyespor'u layık olduğu çizgiye taşıyacaklarını açıkladı.

Foto: Teknik Direktör Sözeri

===

Fethiyespor Akademi Ligi'nde fire verdi

3 galibiyet, 2 yenilgi

AKADEMİ Ligi'nde yer alan Fethiyespor'un altyapı takımları, haftayı 3 galibiyet ve 2 yenilgiyle kapattı. Fethiye U14 takımı, cumartesi günü oynanan ilk maçta Menemen Belediyespor'a 1-0 mağlup oldu. Saat 13.45'te başlayan maçta ise U15'li gençler Menemen'i 2-0 yendi. Fethiyespor U18 takımı ise 14 Ekim Pazar günkü maçta rakibi Menemen'i 5-2 yenmeyi başardı. Fethiyespor U16 ile U17 takımları Menemen ile Dalaman'da oynadı. U16 rakibine 4-0 yenilirken, U17 sahadan 2-0 galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Fotosuz - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement