Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Kepez'deki Sağlık Merkezi Ücretsiz Sağlık Hizmeti Vermeyi Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Kepez'deki Sağlık Merkezi Ücretsiz Sağlık Hizmeti Vermeyi Sürdürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nce Kepez ilçesinde 2021 yılında açılan sağlık merkezinde vatandaşlara diş tedavisi, evde sağlık hizmeti, sünnet ve psikolojik destek gibi sağlık hizmetleri veriliyor. Sağlık hizmetlerinden vatandaşlar ücretsiz olarak yararlanıyor.

21.03.2023 12:35  Güncelleme: 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez ilçesinde 2021 yılında açılan sağlık merkezinde vatandaşlara diş tedavisi, evde sağlık hizmeti, sünnet ve psikolojik destek gibi sağlık hizmetleri veriliyor. Sağlık hizmetlerinden vatandaşlar ücretsiz olarak yararlanıyor.

Belediye tarafından açılan sağlık merkezi bünyesinde, ağız ve diş sağlığı konusunda tanı ve tedavi işlemleri, psikolog desteği, evde sağlık ve sünnet hizmetleri yurttaşlara ücretsiz olarak sunuluyor. Merkez içerisinde panoramik röntgen cihazı, bebek bakım odası da bulunuyor.

Merkezdeki Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde 7-14 yaş arası çocuklar ile yetişkinlere yönelik ağız diş muayenesi, panoramik röntgen çekimi, dolgu, kanal tedavisi, diş çekimi ve diş taşı temizliği gibi tedaviler sosyal güvence aranmaksızın yapılıyor. 7 yaş ve üstü çocuklar ile yetişkin hastalar randevu alarak, poliklinikte diş tedavilerini yaptırabiliyor. Poliklinikten, açıldığı günden bugüne dek 39 bin 829 hasta yararlandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi sağlık merkezindeki sünnet kliniği de çocuklara ücretsiz sünnet hizmeti veriyor. 2021 Kasım ayında başlayan sünnet hizmetinden bugüne kadar 840 çocuk yararlandı. Sağlık Merkezi'nde bin 25 yurttaşa da psikolog hizmeti sunuldu. 7 yaşından itibaren çocuk, ergen ve yetişkin bireylere sınav kaygısı, aile içi iletişim problemleri, akran ilişkileri, ergenlik problemleri gibi konularda da destek veriliyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi\'nin Kepez\'deki Sağlık Merkezi Ücretsiz Sağlık Hizmeti Vermeyi Sürdürüyor
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Kepez'deki Sağlık Merkezi Ücretsiz Sağlık Hizmeti Vermeyi Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement