Antalya'da Camiler Çocuk Açtı - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Camiler Çocuk Açtı

Antalya\'da Camiler Çocuk Açtı

Manavgat Müftülüğü’nün ‘Çocukları Camiyle buluşturma’ ve Milli Eğitim Müdürlüğü ’Değerler Eğitimi projesi’ kapsamında, Manavgat’ta bulunan Anaokulu öğrencileri Manavgat Külliye Cami’ini ziyaret ederek ve cami hakkında bilgiler aldılar.

13.03.2015 15:21

Manavgat Müftülüğü'nün 'Çocukları Camiyle buluşturma' ve Milli Eğitim Müdürlüğü 'Değerler Eğitimi projesi' kapsamında, Manavgat'ta bulunan Anaokulu öğrencileri Manavgat Külliye Cami'ini ziyaret ederek ve cami hakkında bilgiler aldılar.

Ana Okulu öğrencilerinin Külliye Camii'ne gerçekleştirmiş oldukları ziyarette, Antalya Müftülüğü tarafından her ay değişik bir ilçede gerçekleştirilen ilçe müftüleri istişare toplantısı için Manavgat'ta bulunan Antalya İl Müftüsü Osman Artan, İl Müftü Yardımcısi Mevlüt Topçu, Manavgat Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, Alanya Müftüsü Mustafa Topal, Akseki Müftüsü İlyas Eser ve Elmalı Müftüsü Mehmet Emin Yıldırım'da hazır bulundu.

Ziyaretle ilgili kısa bir açıklama yapan Hayme Hatun Anaokulu Müdürü Mesut Kırgın Mesut Kırgın "Değerler Eğitimi kapsamında, manevi değerlerimizi çocuklara öğretmek ve onların bu değerlere sahip çıkmalarını sağlamak amacıyla bu ziyaretleri gerçekleştirmekteyiz" dedi.

Külliye Camii İmam Hatibi Mustafa Yılmaz fes ve cübbe giyerek çocuklara cami tanıtımı yaptı. İl Müftüsü Osman Artan ve İlçe Müftüleri çocuklarla tanışarak sohbet ederken İl Müftüsü Artan sohbetin ardından dua etti. Ziyaret Ana Okulu öğrencilerine çeşitli hediyeler verilmesiyle son buldu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya'da Camiler Çocuk Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement