Antalya'da Denize Düşen Kişiyi, İtfaiye Kurtardı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Antalya'da Denize Düşen Kişiyi, İtfaiye Kurtardı

30.04.2014 20:04

Antalya'da deniz kenarında otururken suya düşen ve kendi imkanlarıyla kenardaki kayaya tutunan genç, itfaiye ekiplerinin yardımıyla kıyıya çıkarıldı.

Antalya'da deniz kenarında otururken dalgaların etkisiyle suya düşen ve kendi imkanlarıyla kenardaki kayaya tutunan genç, itfaiye ekiplerinin yardımıyla kıyıya çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Muratpaşa ilçesi Gençlik Mahallesi'ndeki falezlerde arkadaşıyla oturan Alper Turan (16) şiddetli rüzgar nedeniyle oluşan dalgalara kapılarak denize düştü.

Denizde bir süre sürüklenen Turan, gözden kayboldu. Vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kendi imkanlarıyla kenara gelerek bir kayaya tutunan Turan, Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Vücudunun çeşitli yerlerinde çiziklerin oluştuğu görülen Turan, daha sonra kontrol için ambulansa alındı. Turan'ın yaşadığını gören bazı vatandaşlar sevinçten gözyaşı döktü. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya'da Denize Düşen Kişiyi, İtfaiye Kurtardı - Son Dakika


Advertisement