Antalya'da Modern Fotoğrafta Bilim Seyahat ve Doğa Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Modern Fotoğrafta Bilim Seyahat ve Doğa Sergisi Açıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Çek Cumhuriyeti Büyükelçiliği ve Antalya Fahri Konsolosluğu iş birliğiyle gerçekleştirilen Modern Fotoğrafta Bilim Seyahat ve Doğa sergisi, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası Fuaye Alanı'nda ziyarete açıldı. Sergide, üç Çek bilim insanı ve fotoğrafçının eserleri yer alıyor.

25.04.2023 14:44

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Çek Cumhuriyeti Büyükelçiliği ve Antalya Fahri Konsolosluğu iş birliğiyle yaşama geçirilen 'Modern Fotoğrafta Bilim, Seyahat ve Doğa' isimli sergi, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası Fuaye Alanı'nda ziyarete açıldı.

Üç Çek bilim insanı ve fotoğrafçının eserlerinin yer aldığı 'Modern Fotoğrafta Bilim, Seyahat ve Doğa' başlıklı fotoğraf sergisi Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde ziyarete açıldı. Serginin açılışına Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer, Çek Cumhuriyeti Büyükelçiliği Müsteşarı Martin Broz, Dışişleri Bakanlığı Antalya Temsilcisi Büyükelçi Deha Erpek, Çek Cumhuriyeti Antalya Fahri Konsolosu Yeliz Gül Ege ve çok sayıda davetli katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer, serginin açılış kurdelesini davetliler ile birlikte kesti. Cansel Tuncer ve beraberindeki heyet daha sonra sergiyi gezdi. Sergide, Çek Cumhuriyeti'nin doğal güzellikleri yanı sıra Orta Doğu'nun manzaralarını ile birlikte Himalaya dağları, elektron mikroskobu ile mikro dünyadan fotoğraf manzaraları yer alıyor.

Çek Cumhuriyeti Antalya Fahri Konsolosu Yeliz Gül Ege, serginin Ankara ve Kayseri'den sonra Antalya'da açıldığına dikkat çekerek, "Sergide birçok turizm destinasyonundan fotoğraflar yer alıyor. Sergiyi gezince dünyayı geziyormuşsunuz gibi güzel bir iz bırakıyor. Modern fotoğrafçılık sanatı ile doğanın güzelliklerini bir araya getirmiş olmaları ilgimi çekti" dedi.

AKM FUAYE ALANI'NDA SERGİLENECEK

Sarka Bejdova, Petr Jan Juracka ve Lukas Synek'in sergisi, 25-28 Nisan 2023 tarihlerinde Antalya Büyükşehir Belediyesi Fuaye Alanı'nda, 29 Nisan-12 Mayıs 2023 tarihleri arasında ise AKM Fuaye Alanı'nda sanatseverlerle buluşacak.

Antalya\'da Modern Fotoğrafta Bilim Seyahat ve Doğa Sergisi Açıldı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Antalya'da Modern Fotoğrafta Bilim Seyahat ve Doğa Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement