Antika Meraklılarının Yeni Adresi - Son Dakika
Yerel

Antika Meraklılarının Yeni Adresi

Antika Meraklılarının Yeni Adresi

Antalya’da antik eserler ve antikaya merakları olanların yeni adresi ANTİKALYA antika mağazasında 100 yıllık eşyalar yeni sahiplerini bekliyor.

26.03.2014 09:54

Antalya'da antik eserler ve antikaya merakları olanların yeni adresi ANTİKALYA antika mağazasında 100 yıllık eşyalar yeni sahiplerini bekliyor.

Antalya Valilik binası arasında yeni hizmet vermeye başlayan ANTİKALYA antika mağazasında 100 yıl ve daha eski yıllara ait orijinal eşyalar antika meraklılarını bekliyor. Antika mağazasında Çanakkale Savaşı'nda Türk subaylarının yakalarındaki orijinal ayyıldızlı madalya, minyatür Mecidi Nişanı, Osmanlı İmparatorluğunun ilk itfaiye ekibinin orijinal fotoğrafı, Antalya'nın yat limanının orijinal fotoğrafları yer alıyor. ANTİKALYA antika mağazasında ayrıca, 1890 yıllarına ait taş baskı kartpostallar, Cumhuriyet sonrası bozuk Türk paraları, orijinal dergiler, plak ve pikaplar da bulunuyor.

Mağaza sahibi Ali Reşit Ülker, "Antalya'daki antika meraklılarını mağazamıza bekliyoruz. Herkesin merak konusuna göre bir çok çeşit antika eşya bulunmakta" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antika Meraklılarının Yeni Adresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement