Atso Başkanı, Tsyd'yi Konuk Etti - Son Dakika
Yerel

Atso Başkanı, Tsyd'yi Konuk Etti

Atso Başkanı, Tsyd\'yi Konuk Etti

Türk Spor Yazarları Derneği(TSYD) Antalya Şubesi Başkanı Emin Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Geven, Erkan Erman ve Ali Tongülüs, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin’e nezaket ziyaretinde bulundu.

14.08.2015 09:39

Türk Spor Yazarları Derneği(TSYD) Antalya Şubesi Başkanı Emin Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Geven, Erkan Erman ve Ali Tongülüs, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin'e nezaket ziyaretinde bulundu.

ATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hüseyin Barut'un da bulunduğu ziyarette bir konuşma yapan TSYD Şube Başkanı Emin Demir, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Antalya'nın son dönemde dünyanın en önemli spor kamp merkezlerinden biri olduğunu belirten Demir, spor basının çok önemli bir görev üstlendiğini söyledi. Demir, ayrıca Antalyaspor'un Süper Lig'de mücadele etmesi ve Samuel Eto'o gibi önemli transferler nedeniyle bu sezon tüm gözlerin Antalya'da olacağını dile getirdi.

"ANTALYASPOR EN ÖNEMLİ MARKAMIZ"

Antalya'daki basın mensuplarının, kentin tanıtımı için çok önemli bir görevi yerine getirdiğini söyleyen ATSO Başkanı Davut Çetin, Antalyaspor'un Antalya'nın en önemli markası olduğunu belirtti. Başkan Çetin, "Antalyaspor'un Süper Lig'de olması kentimiz için çok önemli. Antalya'daki firmalarımızın reklam ve sponsorluk çalışmalarında önceliğinin Antalyaspor olması gerekiyor. Bu konuda tüm firmalarımıza çağrıda bulunmak istiyorum. Bu yıl yepyeni bir stadımız var. O stadın dolması lazım. Tüm üyelerimizi Antalyaspor'un yanında olmaya davet ediyorum" dedi.

Sportif faaliyetlerin gençlerin gelişimi açısından da büyük önem taşıdığını vurgulayan Başkan Davut Çetin, işadamlarının, futbolun yanı sıra, diğer branşlara da mutlaka destek olması gerektiğini sözlerine ekledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atso Başkanı, Tsyd'yi Konuk Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement