Avcılar Belediye Başkanı Hançerli, Hataylı Çocuklarla Çadır Okullarda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Avcılar Belediye Başkanı Hançerli, Hataylı Çocuklarla Çadır Okullarda Bir Araya Geldi

Avcılar Belediyesi tarafından Hatay’da eğitim-öğretimin sürdürülebilmesi için kurulan çadır okulları ziyaret eden Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, depremzede çocuklara bisiklet hediye etti.

17.05.2023 17:54  Güncelleme: 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avcılar Belediyesi tarafından Hatay'da eğitim-öğretimin sürdürülebilmesi için kurulan çadır okulları ziyaret eden Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, depremzede çocuklara bisiklet hediye etti.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından sahada çalışmalarına devam eden Başkan Hançerli, afet bölgesini ziyaret etti. Antakya'da bulunan Avcılar Belediyesi Afet Lojistik Merkezi'ndeki çalışmaları denetleyen Hançerli, çadır okullarda bulunan öğrencilerle buluştu. Hançerli, buluşmada öğrencilere sözünü verdiği bisikletleri hediye etti.

Karaali Mahallesi'nde bulunan Şehit Nizam Akdeniz İlkokulu'nda öğrencilere sürpriz yapan Başkan Hançerli, şöyle konuştu:

"Yaraları hep birlikte sarabilmek için aylardır deprem bölgesindeki çalışmalarımızı dört koldan sürdürüyoruz. Bugün de eğitim-öğretimin yapılamaz hale geldiği Hatay merkezde, değerli öğretmenlerimizle birlikte, çocuklarımızın eğitimden uzak kalmaması için kurulumunu gerçekleştirdiğimiz 19 çadır okulun ilki olan Karaali Mahallesi'ndeki okulumuzdayız. Çocuklarımıza sürpriz yapmak istedim. Okullarımızın kurulumu sırasında çocuklarımıza sözünü verdiğim bisikletleri teslim ettik. Kalbimizi sonuna kadar açtığımız ve koşulsuz sevdiğimizi gösterdiğimiz yurttaşlarımıza hizmet götürmekten çok mutluyuz. Güzel ülkemizi hep birlikte kenetlemeye devam edeceğiz."

Avcılar Belediye Başkanı Hançerli, Hataylı Çocuklarla Çadır Okullarda Bir Araya Geldi
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Avcılar Belediye Başkanı Hançerli, Hataylı Çocuklarla Çadır Okullarda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement