Avrupa Birliği Ülkesi Öğretmenler Şarköy'e Geldi. - Son Dakika
Yerel

Avrupa Birliği Ülkesi Öğretmenler Şarköy'e Geldi.

Avrupa Birliği Ülkesi Öğretmenler Şarköy\'e Geldi.

Şarköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Hoşköy Ortaokulu tarafından 2012-2014 yılları arasında yürütülmekte olan Comenius Okul Ortaklığı Projesi kapsamında, projeye dahil; İtalya, İngiltere, Almanya ve Polonya'dan 16 öğretmen Şarköy'e geldi.

12.06.2013 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Hoşköy Ortaokulu tarafından 2012-2014 yılları arasında yürütülmekte olan Comenius Okul Ortaklığı Projesi kapsamında, projeye dahil; İtalya, İngiltere, Almanya ve Polonya'dan 16 öğretmen Şarköy'e geldi. Şarköy'de 4 gün kalacak olan öğretmenler,

Şarköy Kaymakamlığını ziyaret etti.

Kaymakam Zekeriya Güney'in makamında kabul ettiği öğretmenlere çeşitli hediyeler verildi. Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen etkinliğe; Kaymakam Zekeriya Güney, Belediye Başkan Yardımcısı Efrayim Galip, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Fatma Nevin Çubukçuoğlu, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Hoşköy Ortaokulu Proje Yöneticisi İngilizce Öğretmeni Öznur Kazan, proje hakkında bilgi verdi. Kazan " Projemizin ortakları olan, İtalya, İngiltere, Polonya ve Almanya'dan okulları temsilen gelen öğretmenlere 4 gün ev sahipliği yaparak, onlara ülkemizi ve ilçemizi en iyi şekilde tanıtmaya çalışacağız."dedi.

İngiltere'deki okulun proje sorumlusu, Türkiye'ye ilk kez geldiğini, güzel bir karşılama yapıldığını, projenin öğrencilerinin bilgisayar kabiliyetlerini arttırdığını, sportif faaliyetlerde daha başarılı olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından çeşitli türküler okundu. Alkışlarla türkülere tempo tutan misafir öğretmenler, cep telefonlarıyla da görüntüleri kaydetti. Almanya'dan gelen öğretmen, gitar ile ülkesine ait bir şarkı söyledi.

Etkinliğin ardından, Kaymakamlık binası önünde toplu fotoğraf çekilindi.

Misafir öğretmenler, Uçmakdere gezisi ile birlikte Çanakkale Savaş Muhaberelerinin yaşandığı Gelibolu Yarımadasını da ziyaret edecekler. Cuma günü ilçeden ayrılacaklar.

12.06.2013 10: 40: 35

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Avrupa Birliği Ülkesi Öğretmenler Şarköy'e Geldi. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement