Aydın AK Parti Bayram Sevincini Paylaştı - Son Dakika
Yerel

Aydın AK Parti Bayram Sevincini Paylaştı

Aydın AK Parti Bayram Sevincini Paylaştı

AK Parti Aydın milletvekilleri ve il yönetimi, dört ilçe teşkilatının Efeler ilçesinde yapılan ortak bayramlaşma töreninde partililerle bir araya geldi.

17.07.2015 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Aydın milletvekilleri ve il yönetimi, dört ilçe teşkilatının Efeler ilçesinde yapılan ortak bayramlaşma töreninde partililerle bir araya geldi.

AK Parti Efeler, İncirliova, Germencik ve Koçarlı ilçe teşkilatlarının ortak bayramlaşma töreni AK Parti Efeler İlçe Teşkilatı'nın ev sahipliğinde yapıldı. Bayramlaşma törenine AK Parti Aydın milletvekilleri M. Sadık Atay ve Abdurrahman Öz, eski vekil Mehmet Erdem, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, Efeler İlçe Başkanı Aytaç Arslan, ilçe, kadın ve kolları üyeleriyle partililer katıldı.

Bayramlaşma törenine katılan tüm partililerin Ramazan Bayramını kutlayan AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, " Türkiye'de Ağustos ayının 10'una kadar bazı şeyler belli olacak. ya koalisyon kurulacak ya da erken seçime gidilecek. AK Parti lef olsun diye değil gerçek anlamda şeffaf bir şekilde görüşmeleri sürdürüyor. AK Parti, Türkiye'yi hiçbir zaman hükümetsiz bırakmayacak. Partimiz bunun için gerekli tüm adımları atıyor. Eğer olmazsa Kasım ayında yapılması muhtemel bir erken seçime AK Parti Genel Merkezimiz, milletvekillerimiz ve teşkilatlarımız olarak hazırız" dedi.

"HALKIMIZ AK PARTİ'Yİ TEK BAŞINA İKTİDAR YAPAR"

AK Parti'nin 256 milletvekilinin milletin verdiği emaneti en iyi şekilde muhafaza edebilmek için Ankara'da mücadele ettiğini kaydeden AK Parti Milletvekili Sadık Atay ise, "Çakı gibi dimdik mücadele ederek partimizin bayrağını en üst seviyelere taşımak için mücadele veriyoruz. Seçimlerin ardından AK Parti'nin mağlup olduğu yönünde bir izlenim verilmeye çalışılıyor. Ne yüzde 24 oy alan CHP, ne de yüzde 16 oy alan MHP değil; yüzde 41 gibi tarihi bir oy alan AK Parti seçimin gerçek galibidir. AK Parti olarak milletimizin verdiği mesajı aldık. Milletin verdiği mesajı iyi okuyarak gereğini yapacağız. Biz an önce koalisyon hükümetini kurarak AK Parti önderliğine ve Ahmet Davutoğlu liderliğinde Türkiye'de hizmetleri devam ettirmek istiyoruz. Eğer bu olmazsa emin olun ki halkımız yüzde 50 oyla AK Parti'yi tek başına iktidar yapacaktır" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın AK Parti Bayram Sevincini Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement