Aydın Çevreyolu Kamulaştırma Çalışması Başladı - Son Dakika
Yerel

Aydın Çevreyolu Kamulaştırma Çalışması Başladı

Aydın Çevreyolu Kamulaştırma Çalışması Başladı

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem beraberindeki heyet ile birlikte İzmir'e ziyaret ve gezi programı düzenledi.

03.09.2012 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem beraberindeki heyet ile birlikte İzmir'e ziyaret ve gezi programı düzenledi. Karayolları Bölge Müdürlüğü ile Aydın'ın Sultanhisar İlçesi'ne önemli bir yatırım yapan Dimes'in İzmir tesislerini ziyaret eden Milletvekili Mehmet Erdem öncülüğündeki heyet, karayolları ile ilgili sorunları Bölge Müdürü Tezcan Abid'e aktarıp Dimes'in Aydın'a taşınacak olan bölümlerini de inceleme fırsatı buldular.

Aydın'da bir çok ilçenin Karayolu üzerinde bulunduğunu ve yol çalışmaları kapsamında birçok belediyenin Karayolları'ndan talepleri olduğunu belirten AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, gerçekleştirdikleri program sonunda açıklama yaptı. Milletvekili olarak hizmeti ön planda tuttuklarını ve vatandaşa oy kaygısı ve siyaset yapmak uğruna olmayacak bir şeyin sözünü vermediklerini belirten AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, "Muhtarlarımız, belediye başkanlarımız ve çeşitli ilçe ve belde teşkilatlarımızın katılımı ile Karayolları Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret ettik. Özellikle Çine'de yaşanan sıkıntıları aktardık. Çine İlçe Başkanımız Alabanda Kavşağı, ilçe içerisinde yapılması gereken cep ve cepli kavşaklarla ilgili halkımızın taleplerini aktardı. Karpuzlu ilçe Başkanımız Hilmi Dönmez ise Karpuzlu- Milas yolunun bir an önce tamamlanması ile ilgili talepleri dile getirdi. Yaşanan sıkıntıların çözümü konusunda görüşmeler yaptık. Bunun yanı sıra Aydın merkezde şehir içi trafiği rahatlatacak Çevre yolu için kamulaştırma çalışmaları başladı. Kuşadası Yaylaköy yolu ve ilçe içerisine yapılacak daldı-battı çalışmaları ile görüştük" dedi.

"DİMES SIKMA TESİSLERİ AYDIN'A TAŞINIYOR"

Ziyaret programı kapsamında Aydın'da meyve suyu sıkma tesisleri kuran Dimes Firması'nın İzmir'deki tesislerini de ziyaret eden Mehmet Erdem başkanlığındaki Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal, Aydın Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu Başkanı ve Umurlu Belediye Başkanı Rıza Posacı'nın da aralarında bulunduğu heyet fabrikada incelemelerde bulundu.

Dimes firmasının yetkililerinden Makine Mühendisi Erol Diren, Aydın'daki bitme aşamasına gelen fabrikaya taşınacak bölümler hakkında ziyaretçilere bilgi verdi. Taşınacak bölümleri ziyaret eden Aydın heyetine bilgi veren Erol Diren, ilk olarak Aydın Sultanhisar'daki fabrikaya meyvelerin suyunun sıkıldığı bölümü taşıyacaklarını, daha sonraki süreçte ise fabrikanın daha da büyüyerek diğer tesislerin de Aydın'a taşınacağını belirtti.

Dimes'in Sultanhisar'da gerçekleştirdiği yatırımla bölgedeki meyve üreticisinin ürünlerinin daha iyi değerleneceğini belirten AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, "Aydın için tarıma dayalı sanayi çok önemli. Son dönemde kurulan Salça fabrikasının ve Dimes'in meyve suyu fabrikası inanıyorum ki diğer yatırımcılara da örnek olacaktır" diyerek yatırım için Aydın'ı seçen firmalara da teşekkür etti.

(İK)

03.09.2012 09: 41: 24

TSI

NNNN - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Çevreyolu Kamulaştırma Çalışması Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement