Ayvalık'ta Bayram Kutlaması CHP Aday Adaylarını Bir Araya Getirdi - Son Dakika
Yerel

Ayvalık'ta Bayram Kutlaması CHP Aday Adaylarını Bir Araya Getirdi

Ayvalık\'ta Bayram Kutlaması CHP Aday Adaylarını Bir Araya Getirdi

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, yaklaşan yerel seçimler öncesinde siyasi arenada isimleri Ayvalık Belediye Başkanlığı için geçen CHP'li aday adayları parti binasında gerçekleşen bayramlaşmada bir araya geldi.

11.08.2013 13:30

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, yaklaşan yerel seçimler öncesinde siyasi arenada isimleri Ayvalık Belediye Başkanlığı için geçen CHP'li aday adayları parti binasında gerçekleşen bayramlaşmada bir araya geldi.

Bayramın 2. günü CHP Ayvalık İlçe başkanlık binasında gerçekleşen bayramlaşma törenine İlçe Başkanı Cihan Şişman mazereti nedeniyle katılamazken yerine İlçe Başkan Yardımcısı Abdi Gökçen vekalet etti. CHP Balıkesir Milletvekili Ayşe Nedret Akova'nın öncülüğünde gerçekleşen Ayvalık CHP'nin bayramlaşma töreninin, yerel seçimlerde Ayvalık Belediye Başkanlığına aday adayı olması beklenen; halen daha Ayvalık Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Hasan Bülent Türközen başta olmak üzere Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer, Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin, Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Rahmi Gençer, Hüseyin Toker ve Mesut Nail Akın gibi isimleri de bir araya getirdiği gözlendi.

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşma töreninde; CHP'li İl Genel Meclis Üyeleri ile Ayvalık, Küçükköy ve Altınova Belediyelerinin meclis üyeleri de hazır bulundu. Bayramlaşma töreninde konuşan CHP Balıkesir Milletvekili Ayşe Nedret Akova, Ayvalık'ın Balıkesir'in en önemli ilçelerinden biri olduğunu vurgulayarak, bayramlaşma törenine katılanlara katılımları nedeniyle teşekkür etti. Kısa bir süre önce karara bağlanan Silivri'de mahkum olanlara ağır hapis cezalarının verildiğini hatırlatan Akova, söz konusu cezaların adil olmadığını savundu.

"ÖNEMLİ OLAN ADAY OLAMAYANIN ADAY OLMAYI BAŞARANI DESTEKLEMESİDİR"

Silivri mahkumlarına verilen cezalar ile ilgili üst mahkemelere ve hatta Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine kadar konunun taşınacağını vurgulayan Ayşe Nedret Akova, yaklaşan yerel seçimlerde CHP'nin Ayvalık'ta son derece güçlü olduğunu da vurguladı. Ayvalık'ta çok sayıda aday adayının bulunmasının demokrasinin bir gereği olduğuna işaret eden Akova, önemli olanın aday adayı olmaktan çok, adayın gerek ön seçim, gerekse genel merkez tarafından atama yapılarak adayın belirlenmesinin sonrasında aday olamayanların da aday olarak belirlenene destek verebilmesi olduğunu vurguladı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık'ta Bayram Kutlaması CHP Aday Adaylarını Bir Araya Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement