Ayvalık'ta polisten rekor operasyon: 7 bin 194 adet uyuşturucu hap ele geçirdi - Son Dakika
Yerel

Ayvalık'ta polisten rekor operasyon: 7 bin 194 adet uyuşturucu hap ele geçirdi

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarihi bir uyuşturucu operasyonuna imza attı. Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, 7 bin 194 adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Operasyonda gözaltına alınan 5 kişi tutuklandı.

27.02.2024 01:36  Güncelleme: 01:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ayvalık'ta polisten rekor operasyon: 7 bin 194 adet uyuşturucu hap ele geçirdi

BALIKESİR - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarihi bir uyuşturucu operasyonuna imza attı. Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, 7 bin 194 adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan 5 kişi tutuklandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, düzenledikleri operasyonla bir süredir takip ettikleri 5 şüphelinin üzerinde ve kullandıkları araçta arama yaptı. Yapılan aramalarda 7 bin 194 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, satışından elde edildiği değerlendirilen 7 bin 800 TL ile 2 adet cep telefonuna da el konuldu.

Operasyonda gözaltına alınan D.A. ve E.Ş. isimli 5 şüpheli, sorgulamalarının ardından adli makamlara sevk edildi. Adliyeye çıkarılan 5 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ayvalık\'ta polisten rekor operasyon: 7 bin 194 adet uyuşturucu hap ele geçirdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık'ta polisten rekor operasyon: 7 bin 194 adet uyuşturucu hap ele geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement