Ayvalık'tan Umre'ye Dualarla Uğurlanan 27 Kişi - Son Dakika
Yerel

Ayvalık'tan Umre'ye Dualarla Uğurlanan 27 Kişi

Ayvalık\'tan Umre\'ye Dualarla Uğurlanan 27 Kişi

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinden kutsal topraklara Umre ziyareti için gitmek isteyen 27 kişi, İlçe Müftüsü Mehmet Yiğit tarafından düzenlenen mini bir etkinlik ve yapılan dualarla uğurlandı. Umreye gidecek vatandaşlara rehberlik yapmak üzere Küçükköy Camii İmam Hatibi İlhan Köse de görevli olarak kutsal topraklara gitti. Umrecilerin Mekke ve Medine'yi ziyaret edeceği ve üç haftalık ziyaret sonunda Türkiye'ye dönecekleri belirtildi. Ayvalık Müftüsü Mehmet Yiğit, 2024 yılında hacca gidecek olan vatandaşların belirlenmesi için Hac kuralarının çekildiğini ve sonuçların akşam saatlerinde e-devlet üzerinden duyurulacağını açıkladı.

02.11.2023 17:10  Güncelleme: 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinden kutsal topraklara Umre ziyareti için gitmek isteyen 27 kişi dualarla uğurlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 2023-2024 yılı Özel Balıkesir Umre Turu'na Ayvalık'tan katılan 27 kişi sabah saat 05.30 da otogar önünde İlçe Müftüsü Mehmet Yiğit tarafından düzenlenen mini bir etkinlik ve yapılan dualarla uğurlandı.

Umreye gidecek vatandaşlara dini konularda rehberlik yapmak üzere Küçükköy Camii İmam Hatibi İlhan Köse de görevli olarak kutsal topraklara gitti.

Umre ziyaretini gerçekleştirecek olan 27 vatandaşın önce kutsal şehir Mekke, ardından peygamber şehri Medine'yi ziyaret edeceği öğrenilirken, umrecilerin üç haftalık ziyaret sonunda 24 Kasım' da Türkiye'ye dönecekleri bildirildi.

Ayvalık Müftüsü Mehmet Yiğit yaptığı açıklamada, 2024 yılında hacca gidecek olan vatandaşların belirlenmesi için Diyanet İşleri Başkanlığında Hac kuralarının da çekildiğini ve kuraların akşam saatlerinde e-devlet üzerinden kendilerine bildirileceğini söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık'tan Umre'ye Dualarla Uğurlanan 27 Kişi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement