Bağcılar Belediyesinden karla mücadele önlemleri - Son Dakika
Yerel

Bağcılar Belediyesinden karla mücadele önlemleri

Bağcılar Belediyesinden karla mücadele önlemleri

Bağcılar Belediyesi, İstanbul genelinde beklenen kar yağışı nedeniyle ilçedeki hazırlıklarını tamamladı.

05.02.2023 13:58  Güncelleme: 14:13

Bağcılar Belediyesi, İstanbul genelinde beklenen kar yağışı nedeniyle ilçedeki hazırlıklarını tamamladı.

Belediyeden yapılan açıklama göre, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir'in talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğünün koordinesinde Zabıta, Park ve Bahçeler, Çevre Koruma ve Kontrol ile Destek Hizmetleri müdürlükleri personelinden Karla Mücadele Timi oluşturuldu. 550 personelden oluşun ekip, 35 küreme, 8 tuzlama ve 20 destek aracıyla karla mücadele çalışmalarını yürütecek.

Yoğun kar yağışıyla ekipler, ana arter, yürüyüş yolları, hastane, cami, okul, meydan ve caddeler ile kamu kurumlarının önlerinde düzenli olarak kar temizliği ve tuzlama çalışması yapacak.

Yüzyıl, Göztepe ve Mahmutbey mahalleleri başta olmak üzere ilçe genelindeki rampa ve kuzeye bakan yollarda da buzlanmaya karşı tedbirler alındı.

Öte yandan personelin bir kısmı da meydan ve metro çıkışının olduğu noktalardaki mobil araçlardan vatandaşlara sıcak ikram servisi yapacak.

İlçe sakinlerinin mağduriyet yaşamaması adına bütün tedbirleri aldıklarını belirten Abdullah Özdemir, "Kar yağışı öncesi bütün planlarımızı yaptık. Mesai arkadaşlarımızla 24 saat çalışacak şekilde göreve hazırız. İnşallah bu süreci sorunsuz bir şekilde geçireceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bağcılar Belediyesinden karla mücadele önlemleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement