CHP Adayı Bakır: Adıyamanlıyı 10 Yıldır Kandırıyorlar - Son Dakika
Yerel

CHP Adayı Bakır: Adıyamanlıyı 10 Yıldır Kandırıyorlar

CHP Adayı Bakır: Adıyamanlıyı 10 Yıldır Kandırıyorlar

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Adıyaman Belediye Başkan adayı Zeynal Bakır, seçim iletişim merkezinde partililere hitap ederek, iktidarı eleştirdi.

06.03.2014 18:20  Güncelleme: 18:45

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Adıyaman Belediye Başkanlığı adayı Zeynal Bakır, seçim iletişim merkezinde partililere hitap ederek, iktidar partisini eleştirdi.

Zeynal Bakır, partililere yaptığı konuşmada Başbakan Erdoğan'ın Adıyaman mitinginde yerel yönetimlerle ilgili tek kelime etmediğine işaret etti.

Zeynal Bakır, "Başbakan Adıyaman'a geldi. Yerel yönetimlerle ilgili tek kelime etmedi. Cemaatle ağzını açtı Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu ile kapattı. Başka da söylediği hiçbir şey yok. Adıyamanlıya ve Adıyaman'a dair hiçbir şey söylemedi. Birde 30 Martta sandıkları patlatacağız demiş. Adıyaman halkı 30 Martta size öyle bir tokat patlatacak ki kendinize gelemeyeceksiniz. Birde Adıyaman belediyeciliği bizim dönemimizde görecek demiş sanki 10 yıldır belediye AK Partide değil de CHP'deymiş gibi konuşuyorlar. Adıyamanlılara yeterince hizmet etmediklerini kendileri itiraf ediyor. Düşünebiliyor musunuz 11 yıldır AK Parti iktidar, 10 yıldır AK Partili bir belediye başkanı var ve Adıyaman da yeterince yerel yönetimlerde hizmet yapılmadığını söylüyorlar" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Adayı Bakır: Adıyamanlıyı 10 Yıldır Kandırıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement