Balıkesir İl Özel İdaresi'nin Güney Marmara'daki Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Balıkesir İl Özel İdaresi'nin Güney Marmara'daki Çalışmaları

Balıkesir İl Özel İdaresi\'nin Güney Marmara\'daki Çalışmaları

Balıkesir Valiliği İl Özel İdaresi'nin Güney Marmara bölgesindeki ilçe ve beldelerindeki çalışmaları hızla devam ediyor.

17.02.2012 15:50

Balıkesir Valiliği İl Özel İdaresi'nin Güney Marmara bölgesindeki ilçe ve beldelerindeki çalışmaları hızla devam ediyor.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Hüseyin Deniz, Bandırma ve Erdek ilçelerinde yapımı tamamlanan ve devam eden çalışmaları inceledi, temaslarda bulundu. Genel Sekreter Hüseyin deniz, Bandırma Kaymakamı Ali Mantı ve Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız'ı makamlarında ziyaret etti. İl Özel İdare Yatırım ve İnşaat şube müdürü Ayhan Arık'ın da hazır bulunduğu inceleme gezisinde Genel Sekreter Deniz, Bandırma'da İl Özel İdaresi tarafından finansmanı sağlanarak yapılan tarihi niteliğe sahip kaymakamlık hizmet binasındaki yenileme çalışmaları hakkında Kaymakam Mantı'dan bilgi aldı. Bandırma'dan Erdek ilçesine geçen Genel Sekreter Hüseyin Deniz, Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız ile birlikte Anadolu İmam Hatip Lisesi yapılması için Milli Eğitim Müdürlüğüne devredilen Atatürk İlköğretim Okulunda incelemelerde bulundu. İncelemeye Erdek İl Genel Meclisi Üyesi Hikmet Onay da eşlik etti. Buradaki incelemelerinin ardından 2011 yılı içerisinde KÖYDES ödenekleri ile yapımı tamamlanan Çeltikçi Köy yolu asfalt kaplama çalışmasını inceleyen Genel Sekreter Deniz, kaymakamdan köylerde yürütülen çalışmalar ve köylerin ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Hüseyin deniz, Vali Yılmaz Arslan'ın "her ilçeye bağımsız bir anaokulu yapılması" ile ilgili talimatı doğrultusunda İl Özel İdaresi tarafından 2011 yılında inşaatına başlanan, 100 öğrenci kapasiteli Erdek Reşit Mazhar Ertüzün Anaokulunda incelemelerde bulundu. Deniz, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. İnşaat çalışmaları tamamlanan anaokulunun tefrişatının da bitmesi halinde 20 Şubat tarihinde eğitim-öğretime açılmasının planlandığı belirtildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balıkesir İl Özel İdaresi'nin Güney Marmara'daki Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement