Başakşehir'de ilk adım ustalardan tiyatro eğitimi Zihni Göktay ile başladı - Son Dakika
Yerel

Başakşehir'de ilk adım ustalardan tiyatro eğitimi Zihni Göktay ile başladı

Başakşehir\'de ilk adım ustalardan tiyatro eğitimi Zihni Göktay ile başladı

Başakşehir'de düzenlenen Cengiz Küçükayvaz yönetimindeki Yetişkinler İçin Sahneye İlk Adım Tiyatro Atölyesi, usta tiyatrocu Zihni Göktay ile başladı.

20.11.2022 21:02  Güncelleme: 21:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başakşehir'de düzenlenen Cengiz Küçükayvaz yönetimindeki Yetişkinler İçin Sahneye İlk Adım Tiyatro Atölyesi, usta tiyatrocu Zihni Göktay ile başladı.

Başakşehirli çocuk ve gençlerin ardından yetişkinler için geçen yıl başlayan tiyatro eğitimleri kaldığı yerden devam ediyor. Başakşehir Belediyesi, düzenlediği atölyelerde sahnenin ustalarını tiyatro eğitimi almak isteyen ilçe sakinleriyle bir araya getiriyor. Tiyatro sanatçısı Cengiz Küçükayvaz yönetimindeki "Sahneye İlk Adım Tiyatro Atölyesi"'nin yeni sezondaki ilk etkinliğine Türk tiyatrosunun duayen ismi Zihni Göktay konuk oldu. Usta tiyatrocular Küçükayvaz ve Göktay, atölyeye katılan tiyatrosever Başakşehirlilere hem tecrübelerini aktardı hem de sahneyle ilgili önemli bilgiler verdi.

Eğitimler sahnenin ustalarından

Usta oyuncu Cengiz Küçükayvaz yönetimindeki tiyatro atölyesinde, katılımcılara 16 hafta boyunca tiyatronun hayata olan etkileri, oyuncunun rolüne nasıl hazırlanması gerektiği, tiyatro disiplinler arası iletişim süreci, oyun okuma ve sahneleme gibi konular anlatılacak. Başakşehirliler, eğitimlerde Zihni Göktay'ın dışında usta tiyatrocular Bekir Aksoy, Behzat Uygur, Çiçek Dilligil, Bülent Çolak'tan oyunculuk eğitimi alacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başakşehir'de ilk adım ustalardan tiyatro eğitimi Zihni Göktay ile başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement