Başiskele Belediyesi'ne "Altın Karınca" Örnek Proje Ödülü - Son Dakika
Yerel

Başiskele Belediyesi'ne "Altın Karınca" Örnek Proje Ödülü

Başiskele Belediyesi\'ne "Altın Karınca" Örnek Proje Ödülü

Başiskele Belediyesi'ne Marmara Belediyeler Birliği'nin düzenlemiş olduğu Örnek Belediyecilik Proje Yarışmasında, "Altın Karınca Jüri Özel Ödülü" verildi.

27.09.2012 23:06

Başiskele Belediyesi'ne Marmara Belediyeler Birliği'nin düzenlemiş olduğu Örnek Belediyecilik Proje Yarışmasında, "Altın Karınca Jüri Özel Ödülü" verildi.

Başiskele Belediyesi, Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin en ciddi yerel yönetimler ödülü olarak kabul edilen; Altın Karınca Belediyecilik Özel Ödülünü aldı. Bu yıl beşincisi düzenlenen ve altı ayrı kategoride toplam 512 katılımla rekor kırılan yarışmaya, Başiskele Belediyesi Türkiye'de ilk ve tek olan, kendi öz kaynaklarıyla imal ettiği " Yer Altı Çöp Konteynırları" projesiyle katıldı.

İstanbul Taksim Martı Otelde gerçekleşen ödül törenine Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, başkan yardımcıları Köksal Ayabakan, Abdullah Çuhacı ve Faik Akyol katıldı. Ödülünü Marmara Belediyeler Birliği Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin elinden alan Başkan Hüseyin Ayaz, "Başiskele Belediyesi yaptığı hizmetlerinin yanı sıra yeni, ilk ve örnek projeleriyle de Türkiye çapında adını duyurmaya devam ediyor. Başiskele, yarında hayata geçireceği büyük ve dev projeleriyle bu ödülleri almaya devam edecektir" dedi.

Geleneksel olarak düzenlenen ve Türkiye'nin en ciddi yerel yönetimler ödülü olarak kabul edilen Marmara Belediyeler Birliği Örnek Belediyecilik Projeleri Yarışması ödül töreninin ismi bu yıldan itibaren "Altın Karınca" belediyecilik ödülleri olarak değiştirildi. Bu yıl beşincisi düzenlenen ve altı ayrı kategoride toplam 512 katılımla rekor kırılan Altın Karınca yarışması kapsamında, ön elemeleri geçemeyen veya projesi olduğu halde gerçekleştirilemeyen projelerin elenmesiyle toplam 203 seçkin proje finallere kaldı. Öte yandan Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu ve Prof. Dr. Rafet Bozdoğan'ın bilim kurulu başkanlığını yaptığı jüride; 12 akademisyen ve uygulayıcı da yer aldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başiskele Belediyesi'ne 'Altın Karınca' Örnek Proje Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement