Başkan Akaydın Akdeniz Kent Parkı'nda İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Başkan Akaydın Akdeniz Kent Parkı'nda İncelemelerde Bulundu

Başkan Akaydın Akdeniz Kent Parkı\'nda İncelemelerde Bulundu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Konyaaltı'na yeşil alan zenginliği katacak Akdeniz Kent Parkı'nda incelemelerde bulundu.

11.09.2013 10:21  Güncelleme: 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Konyaaltı'na yeşil alan zenginliği katacak Akdeniz Kent Parkı'nda incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Genel Sekreter Mehmet Aktekin ve Fen İşleri Daire Başkanı Sebahat Çevik, Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya'ya kazandıracağı Akdeniz Kent Parkı'nı gezdi. Önce parkı düzenleyen Antepe A.Ş'nin Genel Müdürü Bülent Özkaya'dan bilgi alan Başkan Akaydın, daha sonra alanı gezerek, incelemelerde bulundu.

Antepe Genel Müdürü Bülent Özkaya, Olbia Kanyonu'nda Minicity ve Dev Akvaryum arasında kalan alanda yapımı süren Akdeniz Kent Parkı Projesi'nde çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi. Doğal yapıyı zedelemeden çalıştıklarını dile getiren Özkaya, yürüyüş yollarının yumuşak malzemeden yapıldığını anlattı. Parkın 3 girişi olduğunu belirten Özkaya, açık hava sinemasının da yer alacağı parkın Antalya'ya farklılık katacağını kaydetti.

Alandaki ağaçları koruyarak çalıştıklarını aktaran Bülent Özkaya, şöyle konuştu:

"Parktaki havuzun üst bölüm hareketli olacak. Panoların yönlendirmesiyle vatandaşlar parkı rahatlıkla gezecek. Eylül ayının sonuna kadar bu parkı açılışını yapabilir hale getireceğiz. Her alan kendi içinde iğne oyası gibi işleniyor. Antalya'da AKM alanı ile Atatürk Parkı'nda sonra bu park, kentteki üçüncü aktif yeşil alan olacak." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Akaydın Akdeniz Kent Parkı'nda İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement