Başkan Gümrükçüoğlu'ndan Birlik Yemeği - Son Dakika
Yerel

Başkan Gümrükçüoğlu'ndan Birlik Yemeği

Başkan Gümrükçüoğlu\'ndan Birlik Yemeği

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu AK Parti'nin Trabzon'da kuruluşundan bu güne kadar görev almış tüm İl ve İlçe yönetimi ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

10.03.2014 13:08

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu AK Parti'nin Trabzon'da kuruluşundan bu güne kadar görev almış tüm İl ve İlçe yönetimi ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

AK Parti kurmaylarının tam kadro olarak katıldığı yemekte AK Parti adeta gövde gösterisinde bulundu.

Yemeğe Eski Bakan Faruk Özak, Milletvekili Safiye Seymenoğlu Eski Milletvekilleri Aydın Dumanoğlu, Şeref Malkoç, eski Trabzon Belediye Başkanı Niyazi Sürmen, Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Eski İl Başkanları Ali Rıza Akdeniz, Erdoğan Beder, Kurucu İl Başkanı İbrahim Keskin, Kurucu Merkez İlçe Başkanı Mustafa Yanmış, Eski merkez İlçe Başkanları Ergin Aydın, Yılmaz Büyükaydın, Ömer Topaloğlu, Kurucular Kurulu, İl Genel Meçlisi Başkanı Haydar Revi, Belde Belediye Başkanları AK Partide bu güne kadar görev yapan İl İlçe yönetimleri, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç ve çok sayıda partili katıldı.

"LAF DEĞİL İCRAAT ÜRETİYORUZ"

Yemekte yaptığı konuşmada Trabzon sevgisi ile şehre hizmet ettiklerini ifade eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Biz laf değil icraat ürettik. 5 yıl Trabzon'un hayat standartlarını yükselttik. Fatih - Tanjant bağlantı yolu, derin deşarj sistemi, itfaiye Reşadiye kavşağı, Zağnos 2. ve 3. etap, Asfalt plenti saatte 240 ton asfalt üretiyor. Hemen belirtmek isterim ki asfaltlamada rekor kırdık. 2004- 2009 yılları arasında 5 yılda toplam 177 bin asfalt üretildi, biz sadece 1 yılda 5 yılın toplamının 20bin ton fazlasını 193 bin asfalt ürettik bu şehre. Modern otobüsler diyoruz 45 tane sıfır toplu ulaşım aracıyla hizmet veriyoruz. Eskiden tabutluk gibi araçlarla insanlar taşınıyordu artık 45 tane modern aracımızla farkımızı gösterdik. Hemen onun yanına 25 trilyonluk araç gereç parkı yaptık. Tabakhane kentsel dönüşümü de yıkımlar devam ediyor, Uğurlu - Karşıyaka yolu, Oyuncakistan, Ayasofya Kavşağı yer alıyor. Trabzon'umuza hizmetlerimiz devam edecektir. Biz Trabzon insanını çok seviyor ve 'her şeyin en iyisine layıktır' anlayışı ile hizmet ediyoruz. İnşallah yeni dönemde de Ortahisar Belediye Başkan Adayımız Ahmet Metin Genç'le birlikte Trabzon'u çok daha yaşanılabilir şehir halene getireceğiz" ifadelerini kullandı.

PLANLAR TUTMAYACAK

Türkiye üzerinde oynanan oyunların tutmayacağını söyleyen Başkan Gümrüküoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Son dönemde oynan oyunları hepimiz görüyoruz. Mesele halkın oylarıyla iktidara getirdiği bir partiyi daha önce kapatmaya çalıştılar kapatamadılar, darbe, post modern darbe gibi yöntemlerle durduramadılar, şimdi başka yöntemleri denediler. Bu durum olayların içerden ve dışarıdan planlı olduğunu göstermektedir. Vatandaşlarımızda milletimizde bunun bir oyun olduğunu ve plan olduğunu anladılar. Hiç kusura bakmasınlar bu plan Türkiye'de işlemez. Bu millet bu oyunları yutmaz. Milletimiz her şeyi görüyor. Bu oyunu bozacak olan yine millettir. Biz istismar üzerine, korku üzerine siyaset yapmıyoruz. Bizim siyasetimiz, hizmet siyaseti. Bizler bu büyük milletin, bu büyük vatanın çok daha iyi yerlere gelmesi için çalışıyoruz. Bizim rüyalarımızı, bizim hayallerimizi, bölgesinde ve dünyada güçlü bir Türkiye süslüyor. Pısırık, gölgesinden bile korkan, küçücük dünyasında ürkek bir Türkiye bize yakışmaz. Bu ülkeye hizmet eden insanların ayağının değmediği yere bile yol getiren Menderes'i 1961'de asarak idam ettiler. 1970'de bir darbe girişimi oldu, 1980'de bir darbe yaşandı. Bize de muhtıra vermeye kalktılar ama sizin desteklerimizle biz onlara muhtıra verdik. Sizin desteğiniz ve dualarınız devam ettiği sürece Türkiye Cumhuriyeti Devletini kimse vesayet altına alamayacaktır."

GENÇ: "İSTİSMAR SİYASETİ YAPMIYORUZ"

Yerel seçimleri istiklal mücadelesi haline getirdiler diyen AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç ise istismar siyaseti yapmadıklarını belirtti. Genç, "Çok önemli bir seçim sürecindeyiz. Sayın başbakanımızın da söylediği gibi adeta bir 'istiklal mücadelesindeyiz. Bu seçimi bu hale biz getirmedik. Bu seçim normalde bir yerel seçimdi. Bu seçimi güçlü Türkiye'yi hazmedemeyenler bu hale getirdi. Ülkenin istikrarına ve huzuruna kastederek bu hale getirdiler. Her gün güçlenen her gün daha da güçlenen Türkiye'yi hazmedemeyerek bu seçimleri bu noktaya getirdiler. İnşallah bu yürüyüşümüz, halkımızın desteği ile 30 Mart'tan sonra daha da artarak devam edecek. Artık helikopterini, tankını yapan bir Türkiye var ülke gelirlerinin yüzde 87'si faize giden bir Türkiye vardı. İMF kurulu ülkemize geldiğinde herkes korkarak gelişmeleri takip ederdi. Adeta ülkenin bağımsızlığı sorgulanır hale gelmişti. Artık ülke uçurumun kenarına gelmişti. 10 yılda parası sadece kendi ülkesinde değil, dünyanın dört bir tarafında geçen bir Türkiye inşa ettik. Artık helikopterini, tankını yapan bir Türkiye var. 30 Mart'ta vereceğiniz her oy faizin aşağı düşmesi, dövizin yerine gelmesi demektir" diye konuştu.

ALTUNBAŞ: "TÜRKİYE ESKİ TÜRKİYE DEĞİL"

AK Parti Ortahisar ilçe Başkanı Temel Altunbaş ise konuşmasında Türkiye'nin 11 yol öncesinin Türkiye'si olmadığı belirtti Altunbaş, "Bugünkü Türkiye 11 yıl önceki Türkiye değil. Olabilir, birbirimize geçmişte muhalif olduk. Yarış yaptık geçmişte. Ama bugün aynı masada bir araya gelebiliyorsak ve birbirimizin yüzene bakabiliyorsak, olay budur işte. Bakın bu işte vebal var. Sorumluluk var. Çok açık söylüyorum. Varsa hatamız söyleyin. Bundan gocunmayız da alınmayız da. Olabilir. Biz göremeyebiliriz. Farkına varamayabiliriz. Ancak şundan emin olun samimi bir şekilde açık yüreklilikle hizmet etmeye çalışıyoruz. Dün de böyleydi bundan sonra da böyle olmalı. Ben, bizden önce partimize hangi kademede olursa olsun kim hizmet ettiyse teşekkür ediyorum" dedi.

BALTAÇ "TÜRKİYE GELİŞİYOR"

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta ise yaptığı konuşmada "Sadece belediye seçimi değil 12 yıldır AK Parti teşkilatının içerisinde yıpranmadan duran AK Parti, Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkeyi bulunduğu konumdan nerelere getirdiğini hepimiz şahit oluyoruz. 12 yıldır ülke, AK Parti Hükümeti ile büyük bir mesafe katetti. Bu seçim sadece belediye seçimi değil, ülkemize istikrara sahip çıkma seçimidir. Allah korusun partimizin oy oranında küçük bir düşme olsa, 12 yıldır kazanılan kazanımlar yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Buradaki benim hedefim seçimi kazanmak değil; en yüksek oyu almaktır" şeklinde konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Gümrükçüoğlu'ndan Birlik Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement