Başkan Tütüncü'den Din Görevlilerine Yemek - Son Dakika
Yerel

Başkan Tütüncü'den Din Görevlilerine Yemek

Başkan Tütüncü\'den Din Görevlilerine Yemek

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlamaları çerçevesinde, Antalya'da görev yapan din görevlileri ve aileleriyle yemekte bir araya geldi.

04.10.2012 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlamaları çerçevesinde, Antalya'da görev yapan din görevlileri ve aileleriyle yemekte bir araya geldi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında, Antalya'da görev yapan 812 din görevlisi ve ailelerine Kepez Kent Ormanı'nda yemek verdi.

Yemeğe Muratpaşa Kaymakamı Fatih Kocabaş, Antalya İl Müftü Vekili İbrahim Keser, Kepez İlçe Müftüsü Kemal Uçkun, Aksu İlçe Müftüsü Mustafa Şimşek, Döşemealtı İlçe Müftüsü Yusuf Demiryürek, Muratpaşa İlçe Müftü Vekili Bilal Artuç, Kepez Belediyesi Başkan Yardımcıları, din görevlileri ve aileleri katıldı.

Antalya İl Müftü Vekili İbrahim Keser yaptığı konuşmada, yemek sayesinde Antalya'da ilk defa tüm din görevlilerinin katıldığı bir organizasyonun gerçekleştiğini söyledi. Keser, "Antalya'da görev yapan 812 din görevlimiz, eşleriyle ve aileleriyle buradalar. Bizlere bu güzel sofrayı kuran, bu sofra etrafında bizleri bir araya getiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye, şahsım ve din görevlileri adına teşekkür ediyorum" dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ise yaptığı konuşmada yerel yönetimlerin; bir kentin imarının, çevre düzenlemesinin yanı sıra sosyal belediyecilik kapsamında kültür ve sanat faaliyetlerine de önem vermesi gerektiğini söyledi. Başkan Tütüncü, "Bizler maddi anlamda şehri imar ederken, sizler de camilerde, minberlerde, hutbelerde, kürsülerde, Kuran kurslarında manevi olarak bu şehrin ışıklarısınız. Sizler de kendi bölgelerinizdeki cemaatinize, vatandaşlara, halka dini anlamda manevi anlamda bir ihya misyonunu yüklenmiş kimselersiniz. Bizim anlayışımıza ve inancımıza göre de bu hizmetleri yapmak cenabı Allah'ın katında en yüce mertebelerden birisi olmakta bu anlamda. Camiler ve Din Görevlileri Haftanızı kutluyorum" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tütüncü'den Din Görevlilerine Yemek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement