Başkan Tütüncü'den İş Adamlarına Ziyaret - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başkan Tütüncü'den İş Adamlarına Ziyaret

Başkan Tütüncü\'den İş Adamlarına Ziyaret
25.01.2012 15:01

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez'de yatırım yapacak işadamlarına kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez'de yatırım yapacak işadamlarına kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi.

Ak Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani ile birlikte King Auto işletme sahiplerinden Hüseyin Şimşek ve Osman Berkan Şimşek'i ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçeye yaptıkları yatırımlar ile bölgede şehircilik anlamında büyük yol kat ettiklerini söyledi.

Bu yıl kapılarını hizmete açan Erdem Bayazıt Kültür Merkezi ile çeşitli sanatsal etkinlikleri ilçeye taşıdıklarını dile getiren Başkan Hakan Tütüncü, 2012'de 20 milyon lira bedelinde iki ayrı dev projenin de temellerini atacaklarını bildirdi.

Bu projelerin yanı sıra yol, asfalt, kaldırım park gibi temel hizmetleri aksatmadan yürüttüklerini dile getiren Başkan Tütüncü, Kepez'e yatırım yapmak isteyen işadamlarına her türlü kolaylığı sağladıklarını kaydetti. 'Dost olalım dost kalalım' sloganıyla belli aralıklarla iş adamları ile bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Tütüncü, bu ziyaretlerine önümüzdeki günlerde de devam edeceklerini bildirdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tütüncü'den İş Adamlarına Ziyaret - Son Dakika


Advertisement