Basketbol Grup Müsabakaları Elemeleri Tatvan'da Başladı - Son Dakika
Yerel

Basketbol Grup Müsabakaları Elemeleri Tatvan'da Başladı

Basketbol Grup Müsabakaları Elemeleri Tatvan\'da Başladı

Bitlis'in Tatvan ilçesi ev sahipliğinde, 12 ilden 15 takımın katılımıyla okullar arası basketbol grup eleme müsabakaları başladı.

25.04.2012 12:41

Bitlis'in Tatvan ilçesi ev sahipliğinde, 12 ilden 15 takımın katılımıyla okullar arası basketbol grup eleme müsabakaları başladı.

Tatvan Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak olan müsabakalarda Elazığ, Bitlis, Bingöl, Kilis, Batman, Gaziantep, Siirt, Adana, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Muş ve Şırnak illerinden 10'u erkek ve 5'i bayan takımı olmak üzere 15 takım mücadele edecek. Müsabakalar 3 erkek ve 1 bayan grubu olmak üzere 4 grupta oynanacak.

Tatvan'da bugün itibariyle başlayan ve üç gün devam edecek olan müsabakalar cuma günü sona erecek. Müsabakalar sonucunda kendi grubunu lider olarak tamamlayan takımların yarı finale yükselecek ve illerini yarı finalde temsil edecek.

Öte yandan bugün itibariyle başlatılan müsabakalar için illerden sporcuların katılımıyla açılış programı düzenlendi. Açılışta konuşan Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Güven, Bitlis'te bu tür organizasyonların yapılmasının önemine vurgu yaparak, sporculara başarı dileğinde bulundu. Sporun yanında değişik illerden gelen sporculara Bitlis'i de en iyi şekilde tanıtacaklarını belirten Güven, müsabakaların centilmenlik ve dostluk havasında geçmesi temennisinde bulundu.

Tatvan Kaymakamı Süleyman Yılmaz da, tüm sporculara başarı dileğinde bulundu. Bu tür müsabakaların iller arası diyalogu arttırdığa dikkat çeken Kaymakam Yılmaz, Tatvan olarak bu tür bir organizasyonlara ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Ayrıca bugün startı verilen grup müsabakalarında, bayanlarda Adana- Hakkari, Gaziantep-Kahramanmaraş, Siirt-Hakkari, erkeklerde ise Hakkari-Bitlis, Kilis-Elazığ, Bingöl-Gaziantep ve Batman-Muş takımları karşılaşacak. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Basketbol Grup Müsabakaları Elemeleri Tatvan'da Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement