Batman'da düzenlenen uçurtma şenliği ve çocuk oyunları renkli görüntülere sahne oldu - Son Dakika
Yerel

Batman'da düzenlenen uçurtma şenliği ve çocuk oyunları renkli görüntülere sahne oldu

Batman\'da düzenlenen uçurtma şenliği ve çocuk oyunları renkli görüntülere sahne oldu

Batman'ın Gercüş ilçesinde valilik, kaymakamlık ve belediye başkanlığı iş birliğiyle düzenlenen uçurtma şenliği ve çocuk oyunları etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Şenliğe Batman Valisi Ekrem Canalp ve diğer yetkililerin yanı sıra öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar da katıldı. Etkinlikte çocuklarla birlikte uçurtma uçuran protokol üyeleri, öğrencilerin mutluluğunu paylaştı.

24.10.2023 12:06  Güncelleme: 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'ın Gercüş ilçesinde düzenlenen uçurtma şenliği ve çocuk oyunları renkli görüntülere sahne oldu.

Gercüş'ün Seyir tepesinde valilik, kaymakamlık ve belediye başkanlığı iş birliğiyle uçurtma şenliği ve çocuk oyunları etkinliği düzenlendi. Uçurtma şenliği ve çocuk oyunları etkinliğine Batman Valisi Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, İlçe Kaymakamı Muhammed Öztaş, Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın, İlçe Jandarma Komutanı Eren Aksu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahabeddin Konakçı, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. Şenlik renkli görüntülere sahne olurken, il ve ilçe protokolü de çocuklarla birlikte uçurtma uçurdu.

Uçurtma şenliği ve çocuk oyunları etkinliğine katılan İngilizce öğretmeni Büşra Senay Şavuk, "Ziya Gökalp Ortaokulu'nda İngilizce öğretmeniyim, Gercüş ilçesine yeni atandım ve böyle güzel bir ortamda bulunduğum için çok mutluyum. Batman Valiliğine, Gercüş Kaymakamlığına teşekkür ederim, çok mutluyuz uçurtma uçuruyoruz. Çok eğlenceli bir ortam" dedi.

Şenliklere katılan öğrenciler de çok mutlu olduklarını dile getirerek, Vali Canalp ve yetkililere teşekkür etti. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Batman'da düzenlenen uçurtma şenliği ve çocuk oyunları renkli görüntülere sahne oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement