Bayraklı Belediyesi'nin Güreş Takımı Şampiyon Oldu - Son Dakika
Yerel

Bayraklı Belediyesi'nin Güreş Takımı Şampiyon Oldu

Bayraklı Belediyesi\'nin Güreş Takımı Şampiyon Oldu

Bayraklı Belediyesi güreş takımı, İzmir Cumhuriyet Kupası’nda grekoromen dalında yıldızlarda takım olarak şampiyon oldu.

27.11.2015 10:20

Bayraklı Belediyesi güreş takımı, İzmir Cumhuriyet Kupası'nda grekoromen dalında yıldızlarda takım olarak şampiyon oldu.

Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren güreş takımı, Buca Afetevleri Spor Salonunda düzenlenen İzmir Cumhuriyet Kupası'na önemli bir başarı yakaladı. 7 takım ve 60 sporcunun ter döktüğü şampiyonaya Bayraklı Belediyesi Güreş takımı da 11 sporcu ile katıldı. Kıyasıya mücadele eden Bayraklı Belediyesi'nin gençleri, grekoromen dalında yıldızlarda takım şampiyonu oldu. Selim Al, Enes Yavuz, Umut Barış Arasan, Abdullah Kaan Gümüş, İbrahim Tok, Abdulmecit İlhan birinciliği elde ederken, Yunus Özekinci, Burak Aynacı, Özgür Çoban, Ramazan Arslan ikinci, Yusuf Bozkurt üçüncü oldu.

Bayraklı Belediyesi'nin spora ve sporcuya büyük destek verdiğini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Bu sefer de güreşçilerimiz göğsümüzü kabarttı. Yaptıkları idmanların, aldıkların eğitimi madalyayla süslediler. Yaptığımız Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu ilçemizdeki önemli bir eksikliği giderdi. Burada farklı dallardaki sporcular idman yapıyor. Kurslar düzenliyoruz. Geleceğin sporcularını, şampiyonlarını yetiştiriyoruz. Çocuklarımızın, gençlerimizin rahat bir şekilde spor yapacakları alanları artırdıkça başarılar da gelmeye başladı. Güreş takımımızı yürekten kutluyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı Belediyesi'nin Güreş Takımı Şampiyon Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement