Bayramiç'te cemevine Zülfikar kılıcı hediye edildi - Son Dakika
Yerel

Bayramiç'te cemevine Zülfikar kılıcı hediye edildi

Bayramiç'te cemevine Zülfikar kılıcı hediye edildi Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Koşuburnu köyü Muhtarı Bektaş Gümüş (58), köylerindeki cemevi için Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne yazılı olarak ve telefonla arayarak Zülfikar kılıcı talebinde bulundu.

15.12.2022 13:39  Güncelleme: 14:03

Bayramiç'te cemevine Zülfikar kılıcı hediye edildi

ÇANAKKALE - Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Koşuburnu köyü Muhtarı Bektaş Gümüş (58), köylerindeki cemevi için Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne yazılı olarak ve telefonla arayarak Zülfikar kılıcı talebinde bulundu. Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Koşuburnu köyü Muhtarı Bektaş Gümüş'e Zülfikar kılıcını teslim etti.

Bayramiç ilçesi Koşuburnu köyünde daha önce ilköğretim okulu olarak hizmet veren taşımalı sistemden sonra boş olarak duran bina Köy Muhtarlığının kendi imkanları ve bazı kuruluşların yardımlarıyla boş binayı cemevine dönüştürüldü. Köy Muhtar Bektaş Gümüş, cemevinin sembolü olan Zülfikar kılıcının eksikliğini gördü. Cimer'e yazılı olarak ve telefonla Zülfikar kılıcı isteğini iletti.

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş beraberinde Bayramiç Kaymakamı Alper Taş ve Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder ile birlikte Zülfikar kılıcını cemevinde Muhtar Bektaş Gümüş'e teslim etti.

Muhtar Bektaş Gümüş, kısa sürede taleplerinin Cumhurbaşkanlığınca karşılandığı için Vali İlhami Aktaş'a teşekkür etti.

Bayramiç\'te cemevine Zülfikar kılıcı hediye edildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayramiç'te cemevine Zülfikar kılıcı hediye edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement