BBP Burdur İl Kongresi'nde Türksoy Güven Tazeledi - Son Dakika
Son Dakika Logo

BBP Burdur İl Kongresi'nde Türksoy Güven Tazeledi

08.01.2012 18:40

Büyük Birlik Partisi Burdur İl Kongresi'nde Mehmet Türksoy yeniden başkan seçildi.

Büyük Birlik Partisi Burdur İl Kongresi'nde Mehmet Türksoy yeniden başkan seçildi.

Parti binasında yapılan kongreye BBP Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Abdurrahman Sarı ile partililer katıldı.

BBP Burdur İl Başkanı Türksoy, kongrede yaptığı konuşmada, 12 Eylül genel seçimleri öncesi kapı kapı dolaşmalarına rağmen yüzde 2 oy alarak istedikleri sonuca ulaşamadıklarını ancak güçlerinin son damlasına kadar Türkiye için mücadele edeceklerini bildirdi.

Türkiye'nin önemli ve büyük sorunları olduğunu ve bu sorunları, "siyaseti rantiye" olarak gören zihniyetin çözemeyeceğini öne süren Türksoy, "Bu sorunları büyük ve birlik hedefi olan bir fikir hareketi çözer, halkın iktidarı çözer" dedi.

Türksoy, Türk halkını Büyük Birlik Partisi çatısı altında toplanmaya davet etti.

Tek listenin yer aldığı kongrede Mehmet Türksoy'un yönetimi tekrar göreve getirildi. Türksoy'un listesinde Durmuş Demir, Akın Özçelik, İbrahim Akdeniz, Köksal Sevim, Mutsan Özer, Cantürk Demir, Hüseyin Uçan ve Ahmet Acarlar yer aldı.

- BURDUR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel BBP Burdur İl Kongresi'nde Türksoy Güven Tazeledi - Son Dakika


Advertisement