BBP'den Günyüzü İlçesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

BBP'den Günyüzü İlçesine Ziyaret

BBP\'den Günyüzü İlçesine Ziyaret

Büyük Birlik Partisi (BBP) Eskişehir İl Teşkilatı tarafından, seçim çalışmaları kapsamında Günyüzü ilçesine ziyaret gerçekleştirildi.

02.09.2013 18:47

Büyük Birlik Partisi (BBP) Eskişehir İl Teşkilatı tarafından, seçim çalışmaları kapsamında Günyüzü ilçesine ziyaret gerçekleştirildi.

Gerçekleşen ziyarette, İl Başkanı Kadir Kılınçal ve beraberindeki heyet, ilçeye bağlı Kayakent, Gümüşkonak, Ayvalı, Çardaközü, Yazır ve Mercan mahallelerini gezdi. BBP Günyüzü ilçe parti binasında partinin ilçe Başkanı Ali Ercan ve ilçe teşkilatı yöneticileri ile bir araya gelen BBP İl Başkanı Kadir Kılınçal, Günyüzü Belediye Başkanlığını yeniden BBP'li bir belediye yapacaklarını belirtti. Kılınçal, "Seçimler öncesi söylenilen, 'Belediye iktidar partisinde olursa daha çok hizmet gelir, yatırım gelir' sözlerine inanıp, daha çok hizmet ve yatırım geleceğini zannedenler bunun böyle olmadığını gördü. BBP döneminde Günyüzü ilçesi ve köylerinin daha fazla hizmet ve yatırım aldığı görüldü" dedi.

Daha sonra partisinin ilçede yaptığı çalışmalara değinen Başkan Kılınçal, BBP döneminde Günyüzü merkezinin, şehir merkezi haline getirildiğini söyleyerek, Günyüzü'nün girişine yol genişletmesi yaptıklarını, 55 bin metrekareye yakın kaldırım taşı döşendiklerini, harap ve viran haldeki binalar yıkarak yeni iş yerleri ve binalar yaptıklarını ve bu sayede belediyeye ek gelir sağladığını söyledi. Kılınçal, "Bizim dönemimizde Günyüzü'ne yaklaşık bin kişilik modern toplantı ve düğün salonu kazandırıldı. O zaman 'Bu düğün salonuna ne gerek var' diye karşı çıkanlar şimdi maşallah kendi düğünlerini de burada yapıyor. Salonu iyi parayla kiraya da veriyorlar" diye konuştu.

Gerçekleştiren ziyarete Başkan Kılınçal'ın yanı sıra, BBP il başkan yardımcıları İbrahim Hüsrev Destici, Tahsin Keçilioğlu, Nurettin Aktepe, Adem Özdemir, Hasan Akyıldız, Ali Şan Şahin, Alper Çakır, Besim Aşık, Ali Gülener, BBP Odunpazarı İlçe Başkanı Hamza Altıntaş da katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BBP'den Günyüzü İlçesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement