Bilecik Emniyet Müdürü Özüdoğru'dan Bilecik Smmmo'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bilecik Emniyet Müdürü Özüdoğru'dan Bilecik Smmmo'ya Ziyaret

Bilecik Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, Bilecik Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Hüseyin Şensoy'u ziyaret etti.

12.11.2013 18:35

Bilecik Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, Bilecik Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Hüseyin Şensoy'u ziyaret etti.

Şensoy, yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, odanın üyeleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Şensoy, Bilecik Şeyh Edebali Üniversite ile yaptıkları protokolle İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerine mali müşavirlik büro ve işyerlerinde pratik eğitim aldıklarını söyledi.

Kendisinin MHP Bilecik Belediye adayı olduğu için Yüksek Seçim Kurulu kararı gereği ay sonunda görevinden ayrılacağını ifade eden Şensoy, "İnşallah ilimiz için hayırlı olur. İlimize sahip çıkma anlamında herkesin bir görevi var. Ama bu görevler odada olur veya farklı makamlarda olur. Çalışırken, dernek üyeliğinde de olabilir, bunlar çok önemli. Bizim mesleğimizin de zorluğu var ama arkadaşlarımız mesleklerini severek ve isteyerek yapıyorlar" dedi.

Özüdoğru da çalışmalarında başarılar diledi. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilecik Emniyet Müdürü Özüdoğru'dan Bilecik Smmmo'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement