İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine görevlendirilen İl Emniyet Müdürü İbrahim Demirci'ye veda yemeği düzenlendi.
Vali Vekili Metin Çınar, Polisevi'nde düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, devlet memurlarının iş yaşamında her zaman tayinin söz konusu olduğunu belirterek, Demirci'nin Bilecik'te insan odaklı bir anlayış içerisinde görev yaptığını söyledi.
İdarecilerin Türk bayrağının dalgalandığı her yerde görev yapmaya hazır olduğunu ifade eden Çınar, şöyle konuştu:
"İdareciler bir yere atanır güzel dostluklar kurar, başarılı çalışmalar yapar ve bir gün tayin olur gider veya emekli olur. Demirci de görev yaptığı süre içinde Bilecik'in huzur ve güveni için başarılı çalışmalar yaptı. Bilecik'e yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyorum."
Belediye Başkan Vekili Osman Gezgin de kamu görevlileri için en zor durumun görev süresi tamamlanıp ayrılmak olduğunu bildirdi.
Demirci de 1,5 yıllık görev süresince Bilecik'in huzur ve güvenini sağlamak için özveriyle çalıştığını ifade etti.
Konuşmaların ardından Vali Hali İbrahim Akpınar'ın eşi Dr. Nihal Akpınar, Çınar ve Gezgin, Demirci'ye çeşitli hediyeler verdi. Yemeğe, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Şafak Karakoç, İl Jandarma Komutanı Albay Ertan Yıldız, vali yardımcıları ile eşleri katıldı.
- BİLECİK
Son Dakika › Yerel › Bilecik'te Emniyet Müdürü Demirci'ye Veda Yemeği - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.