Bozüyüklü Dartçılar Madalyaları Topladılar - Son Dakika
Yerel

Bozüyüklü Dartçılar Madalyaları Topladılar

Bozüyüklü Dartçılar Madalyaları Topladılar

Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki dart sporcuları, Bartın’da düzenlenen Okul Sporları Gençler Dart Türkiye Şampiyonası’nda büyük başarı sağladılar.

01.06.2015 13:09

Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki dart sporcuları, Bartın'da düzenlenen Okul Sporları Gençler Dart Türkiye Şampiyonası'nda büyük başarı sağladılar.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile organize edilen 2014-2015 eğitim-öğretim yılı okul sporları faaliyetleri arasında yer alan ve 29-31 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Okul Sporları Gençler Dart Türkiye Şampiyonasına 360 sporcu katıldı. Turnuvanın ilk günüde 48 Erkek ve Bayan takımlarının müsabakalarında, Erkeklerde Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, finalde yenilerek Türkiye 2.'cisi, bayanlarda ise Kumral Abdal Anadolu Lisesi yarı finalde elenerek turnuvayı Türkiye 3.'cüsü olarak tamamladı.

Ferdi bayanların yarıştığı ikinci günde Bozüyük Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Selime Demirtaş ve Bozüyük Kumral Abdal Anadolu Lisesi öğrencisi Büşra Adıgüzel yarışmayı ilk 8'de bitirdi. Son gün ise ferdi olarak yarışan liseli erkek gençler madalya kürsüsünü doldurdular. Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Taner Devrim Türkiye 2.'cisi, yine aynı okul öğrencilerimizden Emre Çelik ve Bozüyük Kumral Abdal Anadolu Lisesi öğrencisi İbrahim Kutlu ile 3.'cülük kürsüsünü paylaştılar.

Şampiyona ile ilgili açıklama yapan Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu İl Temsilcisi Rüştü Yıldırım "Bilecik ili olarak Bocce ve Dart'da gerçekten iddialıyız. Bunu gerek bu şampiyona da gerekse yaptığımız diğer turnuvalarda kamuoyuna gösterdik. Tabii ki bu başarılar kendi başımıza alınan başarılar değil. Bu özveri ile çalışan bir ekip işi. Bu arada yine bizlere desteklerini esirgemeyen tüm kurumlarımızı unutmamak lazım. Başta kapılarını gençlerimizi spora teşvik için açan Halk Eğitimi Merkezi'ne ve okul idarecilerimize teşekkür ediyorum. Sporcularımızı kutluyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyüklü Dartçılar Madalyaları Topladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement