Burhaniye'de Öğretmenler Şarkı Söyledi Şiir Okudu - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Öğretmenler Şarkı Söyledi Şiir Okudu

Burhaniye\'de Öğretmenler Şarkı Söyledi Şiir Okudu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Öğretmenler Günü gün boyu büyük bir coşkuyla kutlanırken, Hürriyet Ortaokulu öğretmenleri de dün gece muhteşem bir konser verdi.

25.11.2016 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Öğretmenler Günü gün boyu büyük bir coşkuyla kutlanırken, Hürriyet Ortaokulu öğretmenleri de dün gece muhteşem bir konser verdi. Öğretmenler çalıp söylerken, kadın öğretmenler konserin son bölümünde kucaklarında çocukları ile sahnede yer alırken, öğretmen Sami Kızılcık'ın oynadığı zeybek oyunu da büyük alkış oldu.

Burhaniye'de bu yıl öğretmenler günü eskisinden daha coşkulu kutlandı. Hürriyet Ortaokulu öğretmenlerinin Reha Yurdakul Kültür Merkezi'nde hazırladığı program büyük ilgi gördü. Kaymakam Hüseyin Öner ve Belediye Başkan Vekili Cemal Bahadır'ın da izlediği programda, öğretmenler çaldı, söyledi ve şiir okudu. Kadın öğretmenlerin söylediği şarkılar büyük alkış alırken, kadın öğretmenlere konserin son bölümünde çocuklarıyla birlikte sahneye çıkmaları da ilginç görüntülere sahne oldu. Bu arada Burhaniye Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Sami Kızılcık'ın oynadığı zeybek oyunu da ayakta alkışlandı. Kaymakam Hüseyin Öner, Hürriyet Ortaokulu Müdür Karanfil Bilgin ve programda görev alan öğretmenleri kutladı. Konseri çok beğendiğini anlatan Belediye Başkan Vekili Cemil Bahadır, " Çok iyi hazırlanmışlar. Çok eğlendik. Görev alan öğretmenlerimizi kutluyorum. Hepsine çok teşekkür ediyorum" dedi. Hürriyet Ortaokulu Müdürü Karanfil Bilgin'de" Öğretmenlerimiz sazlarıyla sözleriyle bir konser verdiler. Hepsini kutluyorum. Gecemize katılan Kaymakamımız Hüseyin Öner ve Belediye Başkan Vekilimiz Cemil Bahadır'a teşekkür ediyorum. Zeybek gösterisi yapan Öğretmen Samı Kızılcık ise," Öğretmen arkadaşlarımız böyle bir program hazırladı. Bende görev aldım. Aydın zeybeği oynadım. Oda ilgi gördü. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Öğretmenler Şarkı Söyledi Şiir Okudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement