Büyükşehirli Minik Judocular Altına Boğuldu - Son Dakika
Yerel

Büyükşehirli Minik Judocular Altına Boğuldu

Büyükşehirli Minik Judocular Altına Boğuldu

Uluslararası Judo Turnuvası’nda Büyükşehirli judocular 22 altın madalya kazandı.

23.06.2015 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası Judo Turnuvası'nda Büyükşehirli judocular 22 altın madalya kazandı.

Kocaeli Judo İl Temsilciliği tarafından 2015 yılı faaliyet programında yer alan Uluslar Arası 2. Kurtuluş Kupası Judo Turnuvası Gebze spor salonunda, üç ülkeden yaklaşık 34 kulüpten 443 sporcunun katılımıyla yapıldı. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen turnuvaya Türkiye'nin yanı sıra Rusya ve Azerbaycan'dan sporcular katıldı. Türkiye'den turnuvaya Kocaeli, Edirne, Bursa, Sakarya, Yalova, Kırklareli ve İstanbul'dan 34 Kulüpten 443 sporcu katıldı.

Yıldızlar, Süper Minik ve Minik bay ile bayan dallarında yapılan Judo turnuvasında minik sporcular kıyasıya mücadele etti. Geç saatlere kadar süren turnuvada Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu minik Judocular tüm kategorilerde şampiyonlukları kimseye kaptırmadı. Süper Minikler ve Miniklerde dereceye giren sporculara madalyaları törenle verildi. Judo Turnuvasını Judo İl Temsilcisi Fahri Doğruyol, Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mücanit Sak, Kağıtspor Kulübü yönetim kurulu üyesi Fikret Yıldız, sporcu velileri ve davetliler takip etti.

Uluslar Arası 2. Kurtuluş Kupası Judo Turnuvası'nda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Judo takımı Yıldızlar, Süper Minikler ve Minikler bay ve bayan dallarında 22 birincilik 19 ikincilik ve 26 üçüncülük elde ederken takım halinde Süper Minik ve Minik bay ve bayan dalında birinci olurken Yıldız erkeklerde ikinci oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Judo takımından Minik Kızlarda +57 kiloda Sedanur Nizam, 57 kiloda Seda Gülşen, 48 kiloda Duygu Korlak, 44 kiloda Buket Nur Karabulut, 40 Kiloda Duygu Yener, 36 Kiloda Hilal Özbek, Minik Erkeklerde 30 Kiloda Ferhat Işık, 50 Kiloda Furkan Öçbe, 55 kiloda Abdüllatif Karakaya, +60 kiloda Münir Ertuğ, ve Yıldız Kızlarda 40 kiloda Melike Keskinoğlu, 44 kiloda Saadet Aydın, 48 kiloda Ayşenur Tunca 52 kiloda Buket Aras, 57 kiloda Gülşah Ayan ve 63 kiloda Hümeysa Mert tüm rakiplerin yenip birinci olup altın madalya kazanan isimler oldu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehirli Minik Judocular Altına Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement