Çakacak, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Olarak Atanan Başsavcı Yıldırım'a Veda Yemeği Verdi - Son Dakika
Yerel

Çakacak, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Olarak Atanan Başsavcı Yıldırım'a Veda Yemeği Verdi

Çakacak, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Olarak Atanan Başsavcı Yıldırım\'a Veda Yemeği Verdi

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım’a, Adli Yargı Kararnamesi ile Yargıtay Cumhuriyet Savcısı olarak atanması dolayısıyla veda yemeği verdi.

09.02.2017 13:21

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım'a, Adli Yargı Kararnamesi ile Yargıtay Cumhuriyet Savcısı olarak atanması dolayısıyla veda yemeği verdi.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Birinci Dairesinin Ocak ayındaki Adli Yargı Kararnamesi ile Yargıtay Cumhuriyet Savcısı olarak atanan Mustafa Yıldırım, Vali Çakacak'ın onuruna verdiği yemekle Mersin'e veda etti. Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan bir restoranda düzenlenen yemeğe Vali Çakacak ve onur konuğu Başsavcı Yıldırım'ın yanı sıra, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Kadir Yıldız, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Hakan Kuzu, Mersin Barosu Başkanı Ali Er, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Kanat, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Fatih Erhan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ile İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Vali Çakacak, Mersin'de görev yaptığı süre içerisinde gerçekleştirdiği başarılı çalışmalardan dolayı Başsavcı Yıldırım'a teşekkür ederek, bundan sonra yürütecek olduğu Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı görevinde de bu başarılarının devam edeceğine olan inancını dile getirdi.

Başsavcı Yıldırım ise Mersin'deki görev süresi boyunca kendisine vermiş olduğu desteklerden ve göstermiş olduğu nezaketten dolayı Çakacak'a teşekkür etti.

Veda yemeği, katılanların yaptığı sıcak sohbetin ardından Mustafa Yıldırım'ın yeni görev yerine uğurlanması ile sona erdi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çakacak, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Olarak Atanan Başsavcı Yıldırım'a Veda Yemeği Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement