Çalık'a Ziyaretci Yoğunluğu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çalık'a Ziyaretci Yoğunluğu

Çalık\'a Ziyaretci Yoğunluğu
05.09.2014 18:58

AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevine başlayan Malatya Milletvekili Öznur Çalık’a ziyaretçi yoğunluğu yaşanıyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevine başlayan Malatya Milletvekili Öznur Çalık'a ziyaretçi yoğunluğu yaşanıyor.

AK Parti Halkla İlişkilerden Sorumlu genel Başkan Yardımcılığı görevine başlayan Çalık'a hayırlı olsun ve başarı dileklerinde bulunanların ziyaretleri sürüyor.

Çalık'ı AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve eski bakan Hüseyin Çelik, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Mehmet Ersoy ve beraberindeki milletvekilleri, MEMUR-SEN Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, AK Parti Grup Başkan Vekilleri Belma Satır ve Mahir Ünal ile birlikte çok sayıda milletvekili ziyaret ederek, hayırlı olsun ve başarı dileklerinde bulundular.

Bu arada, Çalık partisinin adına TBMM Adalet Komisyonu Başkanı, Ankara Milletvekilimiz Prof Dr. Ahmet İyimaya ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi'nin 18.Olağanüstü Kurultayına katıldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çalık'a Ziyaretci Yoğunluğu - Son Dakika


Advertisement