Çalık Yedaş'ın Web Sitesi 21 Bin Ziyaretçiye Ulaştı - Son Dakika
Yerel

Çalık Yedaş'ın Web Sitesi 21 Bin Ziyaretçiye Ulaştı

Çalık Yedaş\'ın Web Sitesi 21 Bin Ziyaretçiye Ulaştı

Genel Müdürlüğü Samsun'da bulunan Çalık YEDAŞ, web sitesine giren ziyaretçi sayısıyla adeta rekora koşuyor.43 bin 973 ziyaretçinin 20 bin 777'si Çalık YEDAŞ'ı arattı ve siteyi gezdi.

30.04.2012 18:35

Genel Müdürlüğü Samsun'da bulunan Çalık YEDAŞ, web sitesine giren ziyaretçi sayısıyla adeta rekora koşuyor. 43 bin 973 ziyaretçinin 20 bin 777'si Çalık YEDAŞ'ı arattı ve siteyi gezdi.

Yaklaşık 1.5 yıl önce Samsun, Ordu, Amasya, Çorum ve Sinop'un elektrik dağıtım işini üstlenen Çalık YEDAŞ, sorumluluk alanını aşıp, müşteri memnuniyeti ve izlenirliğiyle Türkiye'ye damgasını vurdu. Müşteri memnuniyetinde inanılmaz gelişmelere sahne olan şirket, web sitesi tıklanma rekoru kırıyor.

Dağıtım sorumluğunu aldıktan sonra 'müşteri ve çalışan memnuniyetini' en üst noktaya taşımak için sürekli olarak hizmet içi eğitimini sürdüren Çalık YEDAŞ, Avrupa Mükemmellik Ödülü'nü hedef alarak, KalDer üyesi oldu. Geçen hafta da Çalık YEDAŞ'ın, 'ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Sistemi'ne uygun olduğu onaylandı ve belgelendi. CRM uygulamasına dağıtım alanı içersindeki illerinde çok ciddi şekilde önemseyerek, müşterilerini birimler arasında gezdirmeden kafe tadında hizmet veren şirket, Müşteri Hizmetleri Merkezi'nde çay - kahve ikramı ile sorunları çözerken, 7/24 görev yapan çağrı merkeziyle de 'yüzde 98 oranında' arıza ve elektrikle ilgili gelen şikayetleri gidermeyi başardı.

İYİ UYGULAMA HER YERDEN İZLENİYOR

Müşteri ve çalışan memnuniyetini tüm birimlerde aktif hale getiren Çalık YEDAŞ, çözüm noktalarında yaptığı hissedilir olumlu çalışmasının meyvesini ise geçen ay yapılan 2011 yılı yatırım ve hizmetlerinin değerlendirilmesi için yapılan müşteri memnuniyeti ve toplumsal fayda anketinde aldı. "Güler Yüzlü Hizmet, Yenilikçi, Hızlı Çözüm, Hayatın Her Anında Paylaşımcı ve Köklü Kuruluş" olarak duyulan güveni ankette ön planda çıkarken, iyi uygulama örnekleri, müşteri ve şirket çalışanları arasındaki diyalog ile de gözle görülür, hale geldi.

Çalık YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, "Web sitemizin tıklanma oranlarının aylara göre istatistiği, müşteri memnuniyeti ile ilgili yapılan anketler bizlere ilham kaynağı oluşturuyor. Şirketimizdeki iyi uygulamalar, Türkiye'nin her ilinden merak edilir hale geldi. Örnek oluşturdu. Çalışanlarımız müşterilerimize çay - kahve ikram ediyor ama zaman zaman müşteri de gördüğü bu ilgi karşısında eline pastasını, çiçeğini alıp, çalışanımıza teşekküre de geliyor. Bir farkındalık oluşturduk. Şirketimizi, müşterimizin evi kadar rahat bir ortama alıştırdık. Önce şaşırdılar ama şimdi, ilgiyi sevdiler. Çalışan da bu durumdan memnun. Çünkü güler yüzlü oldukça, karşısındakinin de güldüğünü görüyor" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çalık Yedaş'ın Web Sitesi 21 Bin Ziyaretçiye Ulaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement