Çankaya Belediyesi, Ankara'ya Gelen 43 Bin Depremzedeye Yardım Elini Uzattı - Son Dakika
Yerel

Çankaya Belediyesi, Ankara'ya Gelen 43 Bin Depremzedeye Yardım Elini Uzattı

Çankaya Belediyesi, Ankara\'ya Gelen 43 Bin Depremzedeye Yardım Elini Uzattı

Çankaya Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin yaralarını sarmaya devam ediyor. Belediye, deprem bölgesine gönderdiği 87’si TIR, 190 araçlık insani yardımın yanı sıra Ankara’ya gelen 43 bin 167 depremzedenin yanında oldu. Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu ve Ümitköy Hizmet Binası’nda oluşturulan yardım merkezlerinde gıda, giyim, battaniye, yorgan, oyuncak, kitap, temizlik ve hijyen malzemesi ihtiyaçları karşılandı.

25.02.2023 11:01  Güncelleme: 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankaya Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin yaralarını sarmaya devam ediyor. Belediye, deprem bölgesine gönderdiği 87'si TIR, 190 araçlık insani yardımın yanı sıra Ankara'ya gelen 43 bin 167 depremzedenin yanında oldu. Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu ve Ümitköy Hizmet Binası'nda oluşturulan yardım merkezlerinde gıda, giyim, battaniye, yorgan, oyuncak, kitap, temizlik ve hijyen malzemesi ihtiyaçları karşılandı.

Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'ndaki büyük dayanışma, Ankara'ya gelen depremzedeler için de gösterildi. Çankaya Belediyesi personeli ve gönüllüler, 9 Şubat'tan itibaren iki merkezde de oluşturulan düzen içinde depremzedelerin ihtiyaçlarını seri bir şekilde karşıladı. Dayanışma merkezinde çocuklar da unutulmadı. Resim, satranç ve çeşitli etkinlikler için oluşturulan oyun alanında, aileler ihtiyaçlarını giderirken çocuklar, gönüllü eğitmenler eşliğinde yaşıtlarıyla vakit geçirdi.

YARDIMLAR TEK ÇATIDA

Depremzedelere ulaştırılacak yardımlar, tek çatı altında toplanmaya başladı. Çankayalılar'ın ve Başkentliler'in yardımları, Toptancı Hali Gazi Mahallesi Hipodrom Caddesi adresinde bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesinin BELKO Soğuk Hava Deposu'nda toplanıyor. Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu ve Ümitköy Hizmet Binası, merkez bazında faaliyetlerini tamamladı. 25 Şubat itibarıyla vatandaşlar yardımlarını, ABB BELKO Soğuk Hava Deposu'na ulaştırabiliyor.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Çankaya Belediyesi, Ankara'ya Gelen 43 Bin Depremzedeye Yardım Elini Uzattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement