Çasiad Uluslar Arası Fuara Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Çasiad Uluslar Arası Fuara Hazırlanıyor

Çasiad Uluslar Arası Fuara Hazırlanıyor

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleşen 2. oturumda Çanakkale Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (ÇASİAD) uluslar arası fuara katılımı arttırmak için iş adamlarıyla görüştü.

20.02.2014 12:05

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleşen 2. oturumda Çanakkale Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (ÇASİAD) uluslar arası fuara katılımı arttırmak için iş adamlarıyla görüştü.

ÇASİAD Yönetim Kurlu Başkanı Erdal Akarsu ve Yönetim Kurlu Üyeleri önderliğinde gerçekleşen toplantıya Lapseki Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı, Belediye Başkanı G. Mehmet Ekim, İdari Amirler ve İş Adamları katıldı. Çanakkale'de 14-18 Mayıs tarihleri arasında bu yıl ikincisi düzenlenecek olan EXPOTROİA Turizm ve Ticaret Fuarına iş adamlarının katılımını arttırmak için bilgilendirme toplantıları düzenleniyor. ÇASİAD Yönetim Kurlu Başkanı Erdal Akarsu basın mensuplarına yaptıkları açıklamada, "İş adamlarımızın katılımlarını sağlamak için bilgilendirme toplantıları düzenliyoruz. Fuarımız Çanakkale Ticaret Odasının sahibi olduğu Ticaret ve Kongre Merkezinde gerçekleşecektir. Yurt dışından ziyaretçi anlamında Yunanistan, İtalya gibi birçok ülke temsilcileri olacak. Tüm ilçelerimizde toplantı yaparak destek istiyoruz. Çanakkale'de ticaretle uğraşan firmalara, marka olmuş birçok sektör temsilcilerine katılmalarını tavsiye ediyoruz. Bunu Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında değerlendirmelidirler. Farklı ticari faaliyetlerde bulunan birçok iş adamı kendini gösterme ve ürünlerini tanıtma fırsatı bulabilecek. Kendilerinin çıtalarını yükseltmesi açısından da büyük önem arz ediyor" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çasiad Uluslar Arası Fuara Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement