Cbü Öğrencilerinin Ulaşım Sorunu - Son Dakika
Yerel

Cbü Öğrencilerinin Ulaşım Sorunu

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) öğrencilerinin ulaşım sorunları, Manisa Valisi Abdurrahman Savaş’ın başkanlığındaki komisyonda görüşüldü.

26.11.2013 12:34

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) öğrencilerinin ulaşım sorunları, Manisa Valisi Abdurrahman Savaş'ın başkanlığındaki komisyonda görüşüldü.

Valilik toplantı salonunda Vali Savaş başkanlığında gerçekleştirilen "Ticari Araçlar, Servis Araçları ve Öğrenci Servis Araçları" toplantısında öğrencilerin ulaşımda yaşadığı sorunlar, çözüm önerileri ele alındı.

Muradiye Yerleşkesi'nin Manisa'da gerçekleşecek raylı sisteme dahil edilmesi, güzergahın görevlendirilecek sivil memurlar tarafından denetlenmesi, Manisa Belediyesi'ne ait körüklü araçların Muradiye Yerleşkesi öğrenci ulaşımı için de hizmete alınması, servis araçlarının hareket saatlerine ve güzergaha uygun olarak hareket edip etmediğinin kontrolünün sağlanması, ulaşımın yeniden yapılandırılması ve güzergahın ihtiyaca uygun şekilde düzenlemesi kararlaştırıldı.

Toplantıya CBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Çelik, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürü Bnb. Mesut Kandemir, Manisa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mümin Deniz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şerafettin Yel, Kara Yolları 23. Şube Şefi Bülent Demirayak, Şoförler Odası Başkanı Yusuf Enli ve CBÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Ahmet Genç katıldı. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cbü Öğrencilerinin Ulaşım Sorunu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement