Çelikhan'da Cumhuriyet Bayramı Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Çelikhan'da Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

Çelikhan\'da Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde Cumhuriyetin 90'nıncı yıl dönümü nedeniyle Çarşı Meydanı'nda Cumhuriyet Bayramı törenle kutlandı.

29.10.2013 15:24  Güncelleme: 15:48

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde Cumhuriyetin 90'nıncı yıldönümü nedeniyle Çarşı Meydanı'nda Cumhuriyet Bayramı törenle kutlandı.

Çarşı Meydanı'nda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenine; Çelikhan Kaymakamı Ömer Dağdeviren, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Cenk Yılmaz, Çelikhan Belediye Başkanı Mehmet Bora, İlçe Emniyet Amiri Ahmet Gürfidan, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Koşusu düzenlendi. Düzenlenen koşuda Hüseyin Akan Birinci, Nurullah Teke ikinci ve Yemlihan Kalkan üçüncü oldu. Dereceye giren sporculara ödülleri İlçe Kaymakamı Ömer Dağdeviren, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Cenk Yılmaz ve Belediye Başkanı Mehmet Bora tarafından takdim edildi.

Günün anlam ve önemine değinerek bir konuşma yapan Kaymakamı Ömer Dağdeviren, "Şu an komşu ülkelere baktığımızda Cumhuriyetin ne kadar önemli olduğunu görmekteyiz. Türkiye Cumhuriyeti, benimsediği evrensel ilkeleri muhafaza ederek aydınlık yolda emin adımlarla ilerleyecek ve dünyanın onurlu bir üyesi olmak için verdiği kararlı mücadelesini sürdürecektir. Bu ilerlemeyi daha iyi seviyelere çıkarmak için eğitim seviyemizi yükseltmek, güçlü tarımsal ve ekonomik yapımızı yüksek tutmak hedefimiz olmalıdır" dedi.

Cumhuriyet Bayramı Okulların tören geçidinden sonra sona erdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çelikhan'da Cumhuriyet Bayramı Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement