Cem Vakfı Kadın Kollarından Akgül Ve Elçiye Destek - Son Dakika
Yerel

Cem Vakfı Kadın Kollarından Akgül Ve Elçiye Destek

Cem Vakfı Kadın Kollarından Akgül Ve Elçiye Destek

Cem Vakfı Ankara Şubesi Kadın Kolları CHP Aday Adayı Eski Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün Ve Henüz Partisini Belirlemeyen A. Adayı Doç. Dr. Armağan Elçi'yi Ağırladı.

19.03.2011 15:07  Güncelleme: 15:08

Cem Vakfı Ankara Şubesi Kadın Kollarının düzenlediği olağan aylık toplantısında Şube Başkanı Faruk Ali Yıldırım tüm aday adaylarına başarılar dilerken Sinan Aygün ve Armağan Elçi'ye çalışmalarında başarılar diledi. Yıldırım konuşmasında Akgül ve Elçi'nin ;" Ankara Cem vakfı kadın kollarımız onur konuğumuz olarak Cumhuriyet Halk Partisinden aday adayı olan eski Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün ve Doç Dr. Armağan Elçi'yi ağırlıyoruz.

Biz bir kurumuz ve siyasi partiden taraf olamayız ama aday adayı olan ve Ankara'mızı temsil edecek bu güzel dostlarımızı destekliyoruz. Suudi Arabistan'da yaşadım, ülkemizin her konuda inançlı ve saygılı bir toplum olduğumuzu vurgulamak isterim. Kimseye ayırım yapmayalım ve ötekileştirmeyelim. Bizim için parti fark etmez. Öyle zamanlar oldu ki başımızdaki kendisi bile lider başbakan olan kişiler alt tabakaya hakim olamadı oda gitti onunla birlikte. Bizim için önemli olan Cumhuriyetimiz, Türkiye'miz bağımsızlığımız ve eşitliğimiz. Bizlerin bir araya gelmemizde en önemli faktör cumhuriyetimizdir" dedi.

Akgül , "Projelerimizle Varız"

Cem vakfının başarılı çalışmalarına destek olduğunu söyleyen eski ATO Başkanı ve CHP Ankara Milletvekili Aday Adayı Sinan Aygün ; " Ankara ticaret odasında çok uzun yıllarca hizmet verdim. Artık ticaret odasında yapabileceğim tüm çalışmaları halkımıza faydalı olmak asına yaptığıma inanıyorum. Bir çok projemiz var bunları ileriki adaylık döneminde açıklayacağım. Ankara Cem vakfımızın bir çok etkinliği var. Başkanımı ve tüm gönüllülerimizi kutluyorum" dedi.

Elçi , "Partimi Belirlemedim"

Siyasi parti konusunda karar vermediğini söyleyen Doç. Dr. Armağan Elçi ; " Geçtiğimiz memurların istifa etmek için son gündü. Son gün olması nedeni ile istifa ettim. Bana 3 yerden teklif geldi. ben bir memur çocuğuyum CHP"li bir ailenin çocuğuyum ama bana ne kadar sahip çıkacaklar bilemiyorum. Henüz karar vermedim" dedi.

Çelebi ; "Hatay İçin Aday Oldum"

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Dörtyol'dan aday adayı olan Avukat Osman Çelebi " Cumhuriyet Halk Partisine gönül verenlerdeniz. Bu seçimde bir heyecan ateş var. Parti içerisindeki değişim çok önemli. Kılıçdaroğlu'na olan güvenimiz sonsuz. CHP'yi iktidara taşıyacağımıza inanıyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel Cem Vakfı Kadın Kollarından Akgül Ve Elçiye Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement