Çeşme'nin Yeni Başkanı Alaçatılı Muhittin Dalgıç - Son Dakika
Yerel

Çeşme'nin Yeni Başkanı Alaçatılı Muhittin Dalgıç

Çeşme\'nin Yeni Başkanı Alaçatılı Muhittin Dalgıç

İzmir’in turistik ilçesi Çeşme'de ipi göğüsleyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Muhittin Dalgıç oldu.

31.03.2014 14:59

İzmir'in turistik ilçesi Çeşme'de ipi göğüsleyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Muhittin Dalgıç oldu. Daha önce iki dönem Alaçatı Belediye Başkanı olarak hizmet veren ve beldesini bir dünya markası haline getiren Muhittin Dalgıç, Çeşmeli olmadığı gerekçesiyle aleyhinde yapılan propagandaya rağmen aldığı yüzde 56, 88 oyla başkan seçildi.

SEÇİM ZAFERİNİ GENÇLER VE KADINLARIMIZA İTHAF EDİYORUM

Sonuçların belli olmasından sonra, önce Çeşme Cumhuriyet Meydanı'nda, ardından Alaçatı Değirmenaltı Meydanı'nda vatandaşlarla seçim zaferini kutlayan Dalgıç, öncelikle gençlere ve kadın seçmene teşekkür etti. Dalgıç, "En yakın rakibimize 5 bin oy fark atarak Çeşme'de CHP bayrağını zirveye dikeceğimizi yürüttüğümüz seçim kampanyası boyunca dile getirmiştim. Hedefimizi gerçekleştirdik. Bu başarıda en büyük pay genç seçmenlerimiz ile kadınlarımızındır. Çeşme'de gerçekleştirdiğimiz 15 miting ile yoğun katılımla destek verdiğimiz Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir mitinginde partili gençlerimiz ve kadınlarımız en ön saflarda yer aldılar. Adeta yeri göğü parti sloganlarıyla inlettiler. Bu seçim zaferini kendilerine ithaf ediyorum" diye konuştu.

DUYGULARIMI TARİF EDEMEM

Muhittin Dalgıç sonuçların belli olmasından sonra Çeşme'deki kutlamaların ardından Alaçatı'ya geçti ve ilk olarak babası Hüseyin Dalgıç'ın elini öptü. Hüseyin Dalgıç, "Böyle bir mutluluğu yaşamak her babaya nasip olmaz. Duygularımı tarif etmem imkansız. Kazanacağımızı zaten biliyorduk. Hepimiz için hayırlısı olsun" dedi.

BELDEMİZİ KAPATANLARA YANITI SANDIKTA VERDİK

İsmi CHP ile özdeşleşen Alaçatı Sanat ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Önal, bütünşehir yasasından sonra kapatılan beldelerinin en güzel yanıtı sandıkta verdiğini belirterek şunları söyledi:

"Heyecandan hiçbir şey söyleyemiyorum. Aradaki yaklaşık 5 bin oy bir zaferdir. Alaçatılı, bütünşehir yasasından sonra bizi kapatan bu AKP yönetimine büyük bir ders verdi. Çok mutluyuz. Bundan sonrası için Allah bizi utandırmasın. Muhittin Dalgıç Çeşme'yi bir dünyanın markası haline getirmeye gayret edecektir. Ben buna inanıyorum. Alaçatı'da yaptıkları, bundan böyle Çeşme'de yapacaklarının kanıtıdır. Çok büyük başarı elde edecektir."

AKDENİZ'DE ÖNEMLİ BİR DESTİNASYON OLACAĞIZ

CHP Çeşme İlçe Başkanı Mehmet Görgün ise seçim sonucunu gayet iyi olarak değerlendirdi. Çeşme'nin kısa zamanda çok yol kat edeceğini, beş yılda gerçekleştirilecek atılımlarla Akdeniz'in önemli bir turizm destinasyonu haline geleceklerini söyledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çeşme'nin Yeni Başkanı Alaçatılı Muhittin Dalgıç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement