Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce İzmir'de - Son Dakika
Yerel

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce İzmir'de

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce İzmir\'de

"Türkiye'nin en vizyoner, çalışkan ve en büyük projelerine imza atmış bakanı İzmir'den büyükşehir belediye başkanı adayı oldu.

22.03.2014 21:16

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Türkiye'nin en vizyoner, çalışkan ve en büyük projelerine imza atan bakanlarından Binali Yıldırım'ın, İzmir'den büyükşehir belediye başkanı adayı olduğunu belirterek, "İzmir'i bir köy olmaktan kurtarmak ve hizmet etmek için karşınıza geldi. İzmir'i köy haline getirenler 'Abbas yolcu' gidiyorlar" dedi.

Güllüce, partisinin il başkanlığı tarafından Bayraklı ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, 30 Mart'taki yerel seçimlere 190 saatten az kaldığını belirtti. İzmir'in içinde bulunduğu durumu hak etmediğini ifade eden Güllüce, şöyle devam etti:

"Türkiye'nin en vizyoner, çalışkan ve en büyük projelerine imza atmış bakanı İzmir'den büyükşehir belediye başkanı adayı oldu. İzmir'i bir köy olmaktan kurtarmak ve hizmet etmek için karşınıza geldi. İzmir'i köy haline getirenler 'Abbas yolcu' gidiyorlar."

Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak İzmir'e kentsel dönüşüm, şehircilik ve alt yapı anlamında katkı sunmaya hazır olduklarını dile getiren Güllüce, "Bunlar bizim işimiz" dedi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce İzmir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement