CHP'den MHP'ye, Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

CHP'den MHP'ye, Geçmiş Olsun Ziyareti

CHP\'den MHP\'ye, Geçmiş Olsun Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Esenyurt Seçim İrtibat Bürosu’na düzenlenen saldırı dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman İl Başkanlığı tarafından MHP Adıyaman İl Başkanlığı bir ziyaret gerçekleştirildi.

28.01.2014 13:39

Milliyetçi Hareket Partisi Esenyurt Seçim İrtibat Bürosu'na düzenlenen saldırı dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman İl Başkanlığı tarafından MHP Adıyaman İl Başkanlığı bir ziyaret gerçekleştirildi.

MHP Adıyaman İl Başkanlığı'nı ziyaret eden CHP Adıyaman İl Başkanı Av. Bilal Doğan, CHP'den Adıyaman Belediye Başkanlığı adayı Zeynal Bakır, CHP Adıyaman Gençlik Kolları Başkanı Engin Özer ile partililer, MHP Adıyaman İl Başkanı Mithat Solgun, MHP Adıyaman Belediye Başkanı Mehmet Erdem ve parti üyelerine baş sağlığı dileklerinde bulundu.

CHP heyeti, yaşanan olaydan dolayı oldukça üzüntülü olduklarını bu tür olayların yaşanmaması gerektiğini belirtirken, geçmiş olsun ve baş sağlığı dileklerinde bulundu. MHP Adıyaman İl Başkanı Mithat Solgun ise yapılan ziyaretten dolayı oldukça memnun kaldıklarını ve bu tür olayların yaşanmaması gerektiğini, saldırıyı gerçekleştiren şahısların biran önce yakalanması gerektiği ifade etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'den MHP'ye, Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement