CHP İstanbul Milletvekili Oran Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP İstanbul Milletvekili Oran Açıklaması

"Bu, Türkiye Cumhuriyeti'nde çok partiliye geçtiğimiz dönemden beri bir ilk.

12.01.2012 16:00

CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla ilgili fezleke hazırlanması konusunda,

"Bu, Türkiye Cumhuriyeti'nde çok partiliye geçtiğimiz dönemden beri bir ilk. Demokrasi ile yönetilen ülkelerde böyle hadiseler yok" dedi.

Umut Oran, CHP Gaziantep İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, kentteki sivil toplum örgütlerini ziyaret edeceğini, Arap dünyasındaki gelişmelerin Gaziantep'te ekonomik, sosyal, siyasi hayata etkilerini görüşerek rapor haline getireceklerini ifade etti.

Oran, "Özellikle komşumuz Suriye ile olan ilişkilerin boyutunu, geldiği noktayı onlarla beraber değerlendireceğiz. Sorun çok boyutlu bir sorun. Türkiye için çok önemli bir sorun. CHP olarak bu konuya son derece duyarlı yaklaşıyoruz. Yüzyıllardır süren akrabalık ilişkilerimiz, komşuluk ilişkilerimiz söz konusu. Bu konuda çok hassas olunması gerekiyor" diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'yla ilgili fezleke hazırlanmasını nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine Oran, "Bu, Türkiye Cumhuriyeti'nde çok partiliye geçtiğimiz dönemden beri bir ilk. Demokrasi ile yönetilen ülkelerde böyle hadiseler yok" dedi.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP İstanbul Milletvekili Oran Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement