CHP İzmir Milletvekili Güler, Kütahya'ya Gelecek - Son Dakika
Yerel

CHP İzmir Milletvekili Güler, Kütahya'ya Gelecek

CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi (PM) Üyesi Birgül Ayman Güler, 30-31 Temmuz'da Kütahya ile bazı ilçelerinde ziyaretlerde bulunacak.

29.07.2011 16:29

CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi (PM) Üyesi Birgül Ayman Güler, 30-31 Temmuz'da Kütahya ile bazı ilçelerinde ziyaretlerde bulunacak.

CHP Genel Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Güler, 30 Temmuz Cumartesi günü partisinin İl Başkanlığını ziyaret ederek, 12 Haziran'da yapılan genel seçimde milletvekili adayı olan Şeref Han ve Op. Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz ile görüşecek.

Aynı gün partisinin Altıntaş İlçe Başkanlığını ve Altıntaş Belediyesini de ziyaret edecek Güler, içme suyuna siyanür karıştığı iddia edilen Tavşanlı ilçesine bağlı Aliköy beldesinin Dulkadir Mahallesi'nde muhtarlığa uğrayarak, vatandaşlarla sohbet edecek.

Güler, Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay ile birlikte 31 Temmuz Pazar günü, Gediz'in Kayaköy, Emet'in Eğrigöz, Hisarcık'ın Şeyhler, Simav'ın Yeniköy belde belediyelerine ziyaretlerde bulunacak. Güler, Okyay ile partisinin Simav İlçe Başkanlığını ve Simav'daki çadır kenti ziyaret ettikten sonra basın toplantısı düzenleyerek, Ankara'ya hareket edecek.

- KÜTAHYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP İzmir Milletvekili Güler, Kütahya'ya Gelecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement