CHP Keşap İlçe Kadın ve Gençlik Kollarının Faaliyetleri - Son Dakika
Yerel

CHP Keşap İlçe Kadın ve Gençlik Kollarının Faaliyetleri

CHP Keşap İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlığı'nca Dayanışma Yemeği Düzenlendi

06.02.2011 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Keşap İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlığı'nca dayanışma yemeği düzenlendi.

     İlçe merkezindeki bir restoranda verilen yemeğe Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, CHP İl Başkanı Mustafa Kısa, CHP İlçe Başkanı Metin Öztürk, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Şahin, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Evren Şahin, CHP Giresun Milletvekili aday adayı Aykut Gezmiş ile çok sayıda partili katıldı.

     Belediye Başkanı Kerim Aksu, yemekteki konuşmasında partinin başarısı için herkesin üzerine düşen görevi yapması, sevgiyi ve hoşgörüyü öne çıkararak iletişim kurulması gerektiğini söyledi.

     Aksu, 'Keşap ilçesinde CHP'ye olan ilgi ve coşkuyu gördük. Birlikte başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum' dedi.

     CHP Keşap İlçe Başkanı Metin Öztürk de, birlik ve beraberlik içinde önce iktidar olmayı, sonra ilçe belediyesine CHP bayrağını dikmeye kararlı olduklarını belirtti.

     CHP Giresun Milletvekili aday adayı Aykut Gezmiş ise, kadın ve gençlik kollarının partinin mutfağı ve atölyesi olduğunu, parti bilincine bu kollar sayesinde ulaşıldığını söyledi.

     CHP'nin 60 yıldır iktidar hayaline bu dönem kavuşmayı hedeflediklerini vurgulayan Gezmiş, 'Bu kez 12 Haziran'da bu hayalimize kavuşacağız. CHP bu ülkenin çimentosudur. AK Parti'nin diktatörlüğünü sona erdireceğiz. Onları otobüslere doldurarak Yüce Divan'a göndereceğiz' diye konuştu.

     (GL-İSM-YB) - GİRESUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Keşap İlçe Kadın ve Gençlik Kollarının Faaliyetleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement